Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Majzner je možná kanárek, ale voni, Pupenstein, raději nechtěj vědět které domestikované reprodukce zbavené zvířátko připomínaj.

Předně, trpěj oním havloidním syndromem, který v psychice postižených způsobuje, že se domnívají, že demokratické rozhodnutí je takové, jaké si usmysleli voni, že by mělo být.

Správně to napsali, že Majzner dal naději tisícům. Více to nebude. Těch co volili Zemana je 2,7 miliónu. Neboli Senát nemohl selhat, protože tisíce lidí nediktuje svou vůli a své názory miliónům. Ne v demokracii (dokonce ani ne v té naší, kterou já osobně, ovšem z jiných důvodů než voni, považuji za velmi závadnou).

A o jaké politické odvaze to u všech všudy plácaj? Nemaj vůbec ánunk, co ta slova znamenaj.

Součástí demokracie, panáčku, je, že ani takováto fanatická sekta,či jakákoli menšina, není nijak perzekuována, pakliže neporušuje zákony.

O politické odvaze mohou hovořit ti z disidentů v době komunismu, kteří nestáli ani za slovo zastání od oné disidentské šlechty okolo Havla. Protože ti poznali v plném rozsahu brutalitu režimu. Ne Havel, který si ve svém fešáckém popularizačním kriminálu debužíroval tuzexové lahůdky za peníze sudetských Němců, zatímco rodiny uvězněných řadových chartistů chcípaly hlady.

4 2
možnosti
Foto

J82i15r66i 49B37i26l10i47n58a

21. 12. 2015 13:20

Ah, takze komunisticke svine zavrely nevinneho cloveka 3x do vezeni, ale mohou ho i po jeho smrti spinit, protoze mu v tom vezeni povolily aby dostaval balicky. Rv

2 3
možnosti
AT

Peszynski, netušila jsem, že pacienti z psychiatrické léčebny se mohou na oddělení dostat k PC, aby vypisovali svá "moudra" přes internet... Je to s vámi čím dál horší, jak je vidět z každého dalšího vašeho článku... Vážně byste měl uvažovat o nějakých lécích na hlavu ;-D;-D;-D;-D

3 3
možnosti
VM

Vzkaz pro pana Bílinu a další exoty:Nejsem nekritický uctívač Zemana.Xenofobové v ČR určitě jsou,jsou totiž všude.Ale nejsou tak nebezpeční,jak naznačujete.Pokud jde o A.B.Bartoše,je stejně významný jako autor tohoto blogu,jehož,Vy,pane Bílino,nekriticky podporujete.

Kdo Vám dal právo psát o lůze,přesně takto se chovali bolševici,každý,kdo s nimi nesouhlasil,byl chátra.Když promluvil nějaký soudruh,tak jeho poskoci nekriticky zatleskali a začali urážet oponenty,totéž děláte Vy.

6 3
možnosti
Foto

J22i47r62i 20B68i53l92i45n69a

21. 12. 2015 12:42

Mylite se pane Macal. Staci si ostatne precist vsechny ty urazky, kterymi zde metaji priznivci pana prezidenta. Tak takhle presne se chovali v dobach svych hruzovlad komuniste i naciste a moc se toho nezmenilo. :-/

Vase prirovnani autora blogu s nacistou A.B.Bartosem take kulha. Kdyz pomaha organizovat demonstrci pan Peszynski, nesou jeji ucastnici na Hrad srdce a chovaji se velmi slusne. Bartosovi naciste naproti tomu nesli sibenice a jejich oplzly rev silne pripominal projevy jejich prezidentskeho idolu.Rv

1 2
možnosti
MK

M45i61l23a16n 58K75e45s60l

20. 12. 2015 22:36

Přesvědčil jste mne.Než s takovými jako jste vy,tak se Zemanem na věčné časy a nikdy jinak.Děláte pro Zemana vynikající práci,kterou on nikdy neocení.Budete li v ní dále pokračovat tak v příštích prezidentských volbách vyhraje v prvním kole.

11 4
možnosti
VM

Možná,že autor blogu bude stát v čele kanárkového převratu.

Ale teď vážně,souhlasím,že Zeman má řadu chyb,ale nacistou rozhodně není.Nacisté a bolševici jsou nebezpeční,ale multikulti jsou mnohem horší,protože se schovávají za humanismus,netvrdím,že každý,kdo chce pomoci imigrantům,je multikulti,naopak oni každého,kdo kritizuje imigraci,označí za xenofoba...a když jim někdo slušně oponuje,pokračují v urážkách,nevím tedy o jaké demokracii,Vy,píšete.

A jinak už dlouho jste nepsal o Ukrajině,co říkáte tomu,že většina Ukrajinců,tedy včetně těch protirusky zaměřených,má Jaceňuka "plné zuby."

5 2
možnosti
JN

Pane Tomáši, když už jste použil ten příměr s kanárkem, měl byste znát jehoskutečnou funkci. Klec s kanárkem bývala umísťována v dolech či chemickýchprovozech proto, že kanárek vydrží méně než člověk. Dokud kanárek sedí nabidýlku a zpívá, je v daném prostoru bezpečno i pro člověka. Jakmile kanárekspadne z bidýlka a chcípne, je nejvyšší čas dát se na útěk a zachránit vlastníživot. Na kanárka v tu chvíli už nikdo nemyslí.

Pokud tedy sám sebe přirovnáváte ke kanárkovi, svědčí to o tom, že jste sivědom, že vás kdosi nastrčil do situace, kterou považuje pro sebe za nebezpečnou. Apokud se to nebezpečí ukáže jako reálné, uteče a vás v tom nechá.

Vás těší být kanárkem?

6 3
možnosti
Foto

I31v93a97n 82M89a20r65e60k

20. 12. 2015 20:32

P.pseudonyme "Peszyński", jak je vidno pokračujete zde zdárně ve virtuálním boji s větrnými mlýny? !

Zasvěceného čtenáře a debatéra by ale spíš zajímalo : . .. . Kde jsou odpovědi na 15 otázek které jste už před čtyřmi měsíci s odvahou sobě vlastní nekompromisně a ultimativně položil prezidentovi ČR.[>-] p.Miloši Zemanovi ? ! ? !

Kde je odpověď na Váš vzkaz který jste podle Vás s hrdostí vzkázal po Alexandrovcích p. prezidentovi RF. V.V. Putinovi R^ před stejnou dobou , tedy před čtyřmi měsíci ? ! ? !

Vaše bláboly které jsou stále zcela "mimo mísu" nás nezajímají, chceme konkrétní odpovědi na konkrétní Vámi položené otázky ,dík a hezké vánoce, doufám že nás i přes ně pobavíte ? ! 8-oR^

4 4
možnosti
Foto

O65t49t20o 50Č42e32r87n66ý

20. 12. 2015 18:39

Dneska to bylo nějaké mírné, postrádám ty úderné věty o fašistech. Přidal bych je si k těm ostatním, které mám schované. Sbírám vaše výroky, pane Peszyński, sbírám....

9 4
možnosti
Foto

I20v94a35n 78M57a57r65e43k

20. 12. 2015 20:19

P.Černý,nemusíte sbírat ty fantasmagorie,ono stačí si nastřádat názvy těchto jednotlivých "rádobyblogů" . . . . jednou budou mít "nesmírnou historickou cenu" ? ! 8-o;-D

3 3
možnosti
JM

Ježíšmarjá, jen strašte.

1 1
možnosti
Foto

,,Senát měl být pojistkou demokracie, ale selhal. Ale máme ještě jednu pojistku. Občany. Nikdo jiný už Zemanovo řádění nezastaví."

Vaše naděje jsou marné. Občané prezidenta Zemana zvolili a pokud bude kandidovat znovu, zvolí ho opět. Raději začněte meditovat, aby to Vaše duševní zdraví vydrželo.

7 4
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář