Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Tož jsem si to přečetl celé (při prvních pokusech číst Ajkovy výměšky většinou buď odpadnu smíchy nebo je to tak nudné, že mně to po prvním odstavci přestane bavit), a řekl bych asi jen tolik, že pakliže se problém imigrace bude řešit rozumně, tak jsou, Ajko, automaticky vyřazen ze skupiny potenciálních řešitelů. Ne pro své názory, ale pro svou neschopnost zastávat rozumné stanovisko

1 1
možnosti
Foto

Zkuste namisto idiotskeho huhnani autorovi oponovat. 

Takhle vypadate jako 12-ti leta skolacka. Rv

0 1
možnosti
Foto

J48i22r57i 83B97i68l71i79n26a

10. 7. 2015 19:22

Zajimave je, ze antiamericke vykriky vasich rudohnedych kritiku jsou navlas podobne antiamerickym vykrikum islamskych radikalu.

Kde udelali soudruzi chybu ? 8-o

1 2
možnosti
ZM

Raději mi povězte, kam vy chodíte na tyto oduševnělé poznatky?

Běžte zabít bobra a zachraňte strom.

4 0
možnosti
Foto

Jako příslušníka pražské náplavy by Vás mohlo zajímat, že plocha připadající na jednoho obyvatele hlavního města je nevelká, v současné době cca 496 metrů čtverečních. Pokud by vyšli všichni Pražané do ulic (bez turistů), připadla by tedy na každého z nich, tedy i na Vás plocha cca 20 krát 20 metrů. Když do toho započítáte turisty (které lákáme) scvrkne se tato plocha zhruba na 16 x 16 metrů, a to už je znát. Musíte se uskrovnit, ale někteří za to dostanou od nich zaplaceno, takže OK. Natáhnete-li si však do Práglu ještě běžence, zbude Vám za pár let možná tak jen 10 x 10 metrů a pokud z nich bude většina muslimů, nebo ukrajinských fašistů, nakonec z toho může být 0 x 0 metrů a stanete se běžencem také Rv

1 1
možnosti
Foto

I78v47a80n 97M81a62r46e49k

10. 7. 2015 16:30

!!Nevím proč se vůbec pokoušíte komunikovat s "p."Peszyńskim, na jakýkoli dotaz či připomínku nereaguje. Jeho blogy jsou vždy jen "plácnutím do vody" a nebo spíše každodenním provokováním ve svých lživých a nenávistných blozích.

Svoje tvrzení mohu doložit tím že není po dobu dvou měsíců schopen odpovědět jak je to s jeho žalobou či trestním oznámením pro velezradu na Československé vojáky v záloze které údajně podal v měsíci květnu Rv !!

1 1
možnosti
JN

Panie Tomaszu, možná si to neuvědomujete, ale ta nedůvěra k příchozím jedána zkušeností z dob dávno i nedávno minulých.

Pokud jde o zkušenost dobrou, pak je vám jistě známo, že hornaté oblasti navýchodě ČR byly v minulých staletích postupně osidlovány rodinami zemědělců apastevců přicházejících z Rumunska. Tito "ekonomičtí migranti"se v tom kraji zabydleli natolik, že místní jazyk přijali za svůj a jazykjejich předků připomíná jen pár slov, kterými obohatil náš jazyk. Napříkladbrynza.

Jiní ekonomičtí migranti se zabydleli v oblastech na severní a západníhranici. Po několik staletí žili v sousedství se starousedlíky, ale zachovalisi národní identitu. A když pak v jejich staré vlasti přišel k moci agresivníšílenec, mnozí z nich podlehli jeho vlivu. Po válce byli vysídleni a dodnes toberou jako křivdu.

Další ekonomičtí migranti se s rozvojem těžby a hutnictví  v 19. stol.usadili v oblastech u severovýchodní hranice. I oni si do značné míryzachovali národní identitu. Jsou oficiálně uznanou menšinou, mají zajištěnozákladní i středoškolské vzdělání ve svém jazyce, v některých oblastech jsoudvojjazyčně pojmenovány nejen obce, ale i názvy ulic, na obecních úřadech jejejich jazyk používán jako úřední. Jeden by si myslel, že u nás žijí proto, žeje jim tu lépe, než by jim bylo v zemi předků, a vidíte, najdou se mezi nimitací, kteří považují za správné na naši zemi a její představitele pořádnadávat.

A z těch novějšíchpříchozích? žije u nás početná komunita Vietnamců. Za minulého režimu k námbyli pozváni jako gastarbeitři do průmyslových podniků. Jestli teď pracují vprůmyslu, to netuším, v povědomí našich občanů jsou to obchodníci aprovozovatelé bufetů. Jejich děti chodí do českých škol a mnohé mluví česky bezznámky cizího přízvuku. Jazykem svých rodičů umí mluvit, ale už ne psát.

0 0
možnosti
JN

A další početnou skupinou jsou Ukrajinci. Je jich u nás mnoho, tak mnoho,že už není možné si představit, že by stavebnictví fungovalo bez nich. Věřím,že více než 90% z nich jsou svou přítomností pro naši zemi přínosem. Ale majísmůlu, že více jsou vidět někteří jejich krajané, kteří s jakýmsi pochybnýmspolkem táboří v centru hlavního města a dle vašeho osobního svědectví, sedokonce účastnili výtržnosti, při které byl slovně i fyzicky napaden prezidentnaší země.

Doufám, že na uvedenýchpříkladech uznáte, že je chybou domnívat se, že naše země je nepřátelská kpříchozím zvenku. Jen holt máme zkušenosti, s některými velmi dobré, s některýmivelmi špatné.  

Tak mi prosím prozraďte,jak podle vás bude vypadat ta bezpečnostní prověrka. Jak zajistíte, že do našízemě přijdou jen ti, kteří tu budou chtít žít v míru a pracovat.

Co když se za pár letstane, že se nějaký další český(?) neúspěšný trouba bude chtít zviditelnit azaloží spolek Pražský Bagdád a sdruží kolem sebe partu zakomplexovanýchnespokojenců. To by mohlo být horší než nějaké trapné pořvávání a máváníčervenými kartami.

1 0
možnosti
LR

4:91 A najdete i jiné pokrytce, kteří chtějí získat důvěru vaši i důvěru svého lidu. Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou v tom odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.

X

Zeptal se ho: „Které přikázání je první ze všech?“

29Ježíš odpověděl: „První je toto: ‚Slyš, Izraeli, Hospodin, Bůh náš, jest jediný pán;

30miluj Hospodina, Boha svého, z celého svého srdce, z celé své duše, z celé své mysli a z celé své síly!‘

31Druhé je toto: ‚Miluj svého bližního jako sám sebe!‘ Většího přikázání nad tato dvě není.“

0 0
možnosti
JM

Mám pro nich intervencionalistické téma na článek, Pupíku. Obama se poněkud prokecl, že USA trénují ISIL. Móóóc rád bych si přečetl, jak toto téma zpracuje takový mnohočetně talentovaný jedinec biblických rozměrů jako voni.  Prosíííím!!!!

Slibuju, že to budu číst na WC, abych si v jednom kuse necvrnkal do trenek. Je to tak nehygienické! Fuj! ;-D

https://www.youtube.com/watch?v=QbFyRAAdGlk

0 0
možnosti
Foto

Von umí jen ukrajinsky a ostravácky, a Vy na něj jdete s americkou angličtinou...;-D

1 0
možnosti
AS

A40d33a33m 77S18t45a83v87a

10. 7. 2015 11:39

".... marxisticko-fašisticko-sluníčkářsko-imperialisticky ...": Autore, nefanděte si. Moc dobře víte, že kdybychom vás pojmenovali tím pro vás nejvhodnějším výrazem, tak by nás na věky vyškrtli z diskuze. Ostatně my bychom se k takovým vulgaritám  ani nesnížili. Takže nesrážejte svoji inteligenci ještě o to víc.

9 1
možnosti
Foto

Nedovedu si představit, aby takovéto slátaniny někdo myslel vážně. Začínám autora podezřívat, že je placen islamisty. Život v Praze je drahý.

7 1
možnosti
MK

Islamisty ne. těch se autor zastával, když rozpoutali teror v Sýrii. A navíc, islamisté Rusko nenávidí stejně jako autor :)

2 0
možnosti
JN

Panie Tomaszu, před týdnem jste ve svém tématicky i obsahově téměř shodném referátu uvedl: !Pokud projdou bezpečnostní prověrkou a jsou ochotní respektovat naše zákony a společnost, musíme přijmout každého, kdo o to požádá a projde. "

Prosil jsem vás, abyste nám začátečníkům sdělil jak si vy jako zkušený představujete tu bezpečnostní prověrku.

Prosím tedy podruhé.

5 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář