Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nepripomina vam ten clanek a jeho styl, něco? Mne ano.Zkuste si parafrázovat tento text: "Tisíce projevů, které došlytomuto soudu ze všech vrstev tohoto národa vyjadřují nesmírný hněv našehopracujícího lidu nad hanebnou činností žalovaných, vyjadřují však i také  ,,,"pro vas kteří jsme nepoznali – část projevu prokuratora Urválka v kauze Milady Horákové

0 0
možnosti
Foto

J76i18r98i 73B82i56l65i13n39a

23. 11. 2015 4:21

Preident semohl se svymi fasouny setkat kdekoliv jinde.

Setkat se na Albertove a navic 17. listopadu byla pekna zvrhlost. R^

1 1
možnosti

Ty sem píšete Vy. To setkání bylo v pořádku.

1 0
možnosti

Pane Tomáši, myslím, že až vy budete mít pamětní desku na budově Městského úřadu v Petřvaldu, nikdo nikomu a nikdy nebude bránit položit k ní květiny.

1 0
možnosti

Předem zdravím pana autora, díky němuž jsem se právě dozvěděl, že jsem "Rudohnědá lůza". K tomu samozřejmě patří, že jsem xenofobní rasista, když jsem si dovolil být 17.11. na Albertově. Pro mě to je především vzpomínka na ty, kdo za svobodu bojovali a zároveň závazek pro nás dnes. Díky nečinnosti a nerozhodnosti špiček Evropské unie v době současného ohrožení, s plným vědomím toho co zde píšu, prohlašuji, že jsem Miloše Zemana v prezidentských volbách nevolil a dnes mě to mrzí. Je jeden z mála, který se nebojí nazvat věci pravými jmény i proti mediálnímu hlavnímu proudu, jež vede k sebevraždě Evropy a celého jejího kulturního dědictví. Pane prezidente, i kdybych zde měl být jediný, držím vám palce a stojím za Vámi ! [>-]

3 2
možnosti
Foto

Toto jsem již jednou zažila, my mladí jsme byli manipulováni a nechali jsme naši budoucnost v rukou lidí, kteří naše ideály zneužili.

Nedělejte stejnou chybu jako my, nenechte se ovlivňovat názory těch, kterým jde jen o jejich prospěch.

Je jenom na vás jaký život si připravíte, tedy zvažujte svoje kroky, řiďte se zkušenostmi starších, poznatky z dějin a v neposlední řadě nechte pracovat pochybnosti. Nebuďte jako ovce, které místo aby poslechly svůj instinkt, se nechají nahnat do vlčí smečky.

1 0
možnosti

Tento národ si zaslouží, aby si vládnul sám a aby mu nikdo, opakuji nikdo, z vnějšku nediktoval, co má a co nemá dělat. Ale druhá vzpomínka na oba sedmnácté listopady je možná stejně závažná. Tehdy lidé vyšli do ulic, aby protestovali proti manipulaci, aby protestovali proti tomu, že je jim vnucován jeden jediný správný názor, že jsou navlékáni do svěrací kazajky, názorové uniformy, a že nesmějí myslet jinak, než jim předepisuje ten, kdo jimi manipuluje.....   cas projevu prezidenta Zemana 17.11.2015 na Albertove

0 0
možnosti

Nu, zas jeden gaučový guru, expert, který to všem konečně vysvětlí.. Aspoň, že svůj popis uvádí celkem výstižně. Nu každopádně, chceš-li se, člověče nešťastná, zbavit toho fašistického prezidenta oddanému svému fašistickému národu, pak marš někam do islámie za tou barbarskou pravěkou svoločí. A tam se můžeš vožrat jak to prasce.. Mimochodem, než se dopustíš dalšího mentálního průjmu, zjisti si napřed, co je fašismus. Ten se tu vůbec nevyskytuje, není to možné. Nemáme tu ani eutanazii, což je kvůli tobě a podobným magorům věčná škoda.

0 0
možnosti

J63i39ř14í 46V80a70c89a

22. 11. 2015 10:28

Dnešní podpora Majdanu na Ukrajině je 22%.

....

A to nikdo neví, jestli tam dneska nebude další, protože lidi tam toho mají dost. I volební divadlo mnohde zakázali.

2 1
možnosti

Nejhorší je, že tam pořád umírají lidé, ale už se o tom nepíše, protože se jedná o jednotlivé oběti nacistického státu a jejich pravoseckých katů

3 1
možnosti

J77i72ř14í 35V77a78c40a

22. 11. 2015 10:26

Havel žil,

Havel žije,

Havel bude žít! (a to věčně)

To mi něco připomíná .... aha, ale bylo to s Leninem.

P.S.

Pokud se Američani konečně rozhodnout "zachránit" Ukrajinu a pošlou Rusku dáreček - tisícovku raketek (a Rusové v odpověď 500), tak to na Zemi přežijou dva lidi. 

Věčně žijící Lenin a Havel.

5 1
možnosti

Již od dětství jsem mnohokrát slyšel, že " Lenin je v Ječný..." Když jsme jako středoškoláci byli na výletě v Praze, prošli jsme si Ječnou ulici tam a zpět a hledali jsme marně. 

Má smysl tam chodit znovu kvůli Havlovi?

0 0
možnosti

Ano, HAVEL VĚČNĚ ŽIVÝ! ;-D kdepak já jsem už to heslíčko slyšel? ;-D Myslím, že transformace trouby z Petřvaldu v soudružského soukmenovce (neboli SS) je dokonána. Doporučuji doholit zbytky vlasového porostu, koupit bombra a okované boty. Nyní zbývá ještě nastavit společenské prostředí odpovídajícím způsobem a je připraven na nějakou funkci v represivním aparátu. Dejte mu do ruky pendrek a pravomoci a uvidíte ty potoky krve, co potečou ulicemi a výslechovnami. Za krásný nový jednonázorový svět hip hip! Hurá!

3 2
možnosti
Foto

I66v10a20n 12M91a59r25e86k

22. 11. 2015 9:31

!!Zdravím p."pseudonym"Peszyński, ale jste si dal s tím sedmnáctým listopadem na čas! A že Vás už s tím "Majdanem" hanba nefackuje a navíc máte v sobě tolik drzosti a dávat nám jej zde za "vzor" ? ! Před čtrnácti dnybyla zatčena ukr.ministryně a obviněná za masakr na "Majdanu" .V téže době ukr.vláda prohlásila že příslušníci batalionu "Azov" a dalších takových uskupení jsou na území Ukrajiny nežádoucími osobami a nebude jim ani udělené slibované ukr. občanství.To není zpráva ze "Sputniku" ale objevila se ve zdejších zprávách. Takže co hodláte p.pseudonym vlastně dnes oslavovat,ten  majdanský masakr ? ! ;-(

No a nakonec upozornění pro p.Peszyńského : "Tu čapku s rolničkami kterou jste 17 listopadu při pochodu z Václaváku po cestě na Albertov ztratil máte uloženou na Masarykově nádraží, nepochybně ji budete i dnes potřebovat ! 

No a co Vám na Albertově prezident ČR.[>-] p.Miloš Zeman odpověděl na Vámi ultimativně a nekompromisně položených otázek už před třemi ! ! ! měsíci ? !  Nekřečkujte p. Peszyński a podělte se s námi o ně  !

Takže přeji Vám dnes pěkný den a s radostí sobě vlastní oslavte stovky zmasakrovaných  ukrajinských občanů na "Majdanu" RvRvRv !!

5 1
možnosti
Foto

I15v33a33n 15M32a84r28e21k

22. 11. 2015 9:40

Oprava . . .  . .nekompromisně položených patnáct otázek . . . . . . . R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář