Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

A vzal jste s sebou maminku?

0 1
možnosti
KV

Skromne jste se pochlubil ;-)

3 0
možnosti
JK

Netušil jsem, že s Vámi budu někdy souhlasit, ale přesně takhle vidím západní svobodu a demokracii taky!! Lépe bych to nepopsal a asi ani neudělal. ;-D

2 1
možnosti
JD

HRDI...??? a na co? Ze misto Rusakum je lepsi lizat zadky Americanum? Pro me znamena hrdost, ze to nikomu delat nemusim a nikdy nebudu!!

8 5
možnosti
PK

:D :D :D Známej dělá pro česko armádu Iťáka... jeho slova včera v autě "Tak z ministerstva zoufale hledali někoho kdo má standard na to aby se američany domluvil anglicky... tak jsme se přihlásili protože pěšáci se nedomluví že budem dělat průvodce... výsledek byl že jsme stáli za plotem a dívali se na stádo tupců kteří se přišli podívat na techniku kterou mohli vidět 50x na různých dnech... jenom teď tomu udělalo pár trapáků mimořádou reklamu a my tam stáli jak pitomci za plotem"

(většina z toho stáda by podle něj(a já zcela souhlasím) přišla vítat jakoukoliv armádu... ať by přijeli rusové, číňani a nebo arabové)

6 5
možnosti
PK

(to je ostatně též v česku tradice od Bílé Hory)

2 1
možnosti
ZH

R^R^R^

Jo, myslím, že se celá akce povedla na jedničku.:-)

7 2
možnosti
KV

To je sice hezke, ale stale nevime kdo v soutezi Pobalti, Polsko, Cesko vyhral ?

0 1
možnosti
RN

dikY a karma - take mne to nabudilo.

3 3
možnosti
PZ

je mi z té agitky na zvracení, jako za bolševika nebo Hitlera, kdo není s námi je proti nám, za demokracii považujete cíleně napadat a nasírat názorové oponenty Rv co plánujete dále ?

Brutální zastrašování názorových oponentů a označování kohokoliv, kdo má jen trochu jiný názor za kolaboranty už tady máme běžně, seznamy určených k likvidaci už se tvoří (prozatím servery), takže za chvíli bude mít i politické procesy a vraždění odpůrců ?

13 8
možnosti
Foto

Hlavně že všichni zúčastnění porušili všechny možné paragrafy zákona proti míru, kdy schválili hrozbu používání síly v mezinárodních vztazích v podobě jízdy dragounů, konkrétně zásadu zákazu použití armády mimo své vlastní území, a to rovnou sedmi státy.

Lze pouze gratulovat ke zdařilé bukanýrské akci.

8 8
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář