Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Putlerovci kvičej, tak se akce povedla. :)

0 0
možnosti
LB

Á opět, máš jiný názor, jsi putlerovec. Opravdu úderné. Když už se tu tak kocháte autorem, nevíte, proč neodpovídá na kladené otázky?

0 0
možnosti
MC

M71a61r81e88k 47C50o86z87l

31. 10. 2015 19:46

Vy jste bojovník :-) A navíc je ubohé kritizovat, jak Zeman vypadá ve svých 71 letech. "Váš" Havel byl mladší, když byl v úřadu, a byl věčně po nemocnicích a pořád s ním něco bylo. Nikdo nevíme, kolika let se dožijeme a jak při tom budeme vypadat. Brát si někoho do úst, že je po celodenním maratónu v 71 letech unaven, je ubohost.

7 3
možnosti
JS

Na tento blog platí definice:  Fanatismus je slepá vášnivá zaujatost, nekompromisní a krajně jednostranný postoj nebo jednání člověka, který nějaké téma, myšlenku nebo věc pokládá za tak cennou - případně tak ohroženou - že námitky či odpor proti ní vyvolávají jeho zuřivost. Fanatik se vyznačuje neschopností kritického odstupu, intolerancí, nepoučitelností a jistou omezeností.

4 3
možnosti
Foto

I15v87a95n 98M77a92r98e38k

31. 10. 2015 13:30

!!No a  nyní pro ověření Vaší identity p.pseudonyme Peszyński  zde napište " třistatřiactřicet stříbrných křepelek" , potom snad uvěřím-e že všechny jakože Vaše "blogy" jsou z Vaší dílny  !8-o

No a když už jste si (jak  je u Vás zvykem. . . "HRDINSKY" ) otřel ústa o prezidenta ČR [>-] P.Miloše Zemana, buďte tak hodný a té dobroty a podejte nám tu report odpovědí které jste prezidentovi ČR [>-] P. Miloši Zemanovi položil nekompromisně a ultimativně před dvěma měsíci, za odpověď Vám jistě všichni upřímně poděkujeme !!8-o8-o8-o

5 3
možnosti
Foto

I85v62a74n 83M11a59r30e94k

31. 10. 2015 13:58

Pro doplnění . . . . . . . .podejte nám tu report odpovědí na 15 ! ! !  otázek, které jste . . . . .R^

1 0
možnosti
RN

karma za prispevek

3 1
možnosti
VP

Koukám, že  "Polický" má novou identitu ;-D

4 0
možnosti
MB

Já do školy taky nosil triko s ac/dc.....

1 1
možnosti
ZH

To mi připomíná spolužáka, který si od Balatonu v 1977 přivezl tričko s červenobilýma pruhama a modrou a s hvězdama. Vrchní bolševik dostal záchvat a snažil se z něj to triko sundat. Jenže kolega se otočil a na podolku bylo malým písmem napsáno "Cuba". A tak se na bolševika osopil, že neuznává Castra a revoluci a jestli by neměl provést veřejnou sebekritiku. Ovšem následky to mělo stejně. Jako jeden z mála nedostal permit do NSR.

0 0
možnosti
JM

V odpověď na ty nebetyčné bludy bych zde dal jen link na projev bývalé a vlastně už opět současné disidentky Lenky Procházkové o Vlastenectví

http://lenka-prochazkova.eu/?p=1392#more-1392

Pupensteinovo slintání nad naší tzv. intelektuální elitou, ezi níž patří i rektoři vysokých škol, nejlépe vystihují slova:

"O čem naši vzdělanci zaujatě debatují, aby povzbudili veřejnost k přemýšlení? Jakého rozmachu dosáhlo naše současné školství při  výchově studentů ke kritickému myšlení? Jakým potřebám přítomnosti slouží dnešní historikové, když znevažují vznik Československé republiky a mluví o omylu, který by měl být napraven? A jaké inspirativní ideály nám předává naše současná kultura? Čím nás obohacuje veřejnoprávní televize? Když zemřel Karel Havlíček Borovský, bylo mu necelých 35 let. Jmenujte mi dnes jediného mladého novináře,  který by disponoval aspoň polovinou Havlíčkova rozhledu a kritického úsudku, nemluvě o jeho statečnosti."

Všichni ti, kteří tak okázale pohrdají prostým lidem a konají nikoli v jeho zájmu, ale velmi často jen ve svém, by si měli uvědomit, že to byl prostý lid, který uchoval čekému národu jeho jazyk, když vzdělanci dávno šprechtili výhradně německy, byl to prostý lid, který přes veškeré nebezpečí uchovával české knihy, z nichž se následně mohla rekonstruovat česká slovní zásoba a mluvnice.

No a Pupenstein se samozřejmě opět prokázal jako obyčejná zbabělá kreatura, když si není schopen stát ani za tím, že nosí na triku Havla, který zrovna tak holdoval alkoholu jako Zeman a možná více, jen o tom ta média, která autorovi dokonale vycídila mozkovou dutinu, nepsala a zlitého prezidenta neukazovala národu, aby se nepoškodila aureola světce.

Nemůžu si nevzpomenout na Kryla a jeho "na rohu ulice vrah o morálce káže". V případě Haval se nejedná o přímého vraha, ale člověka, který má na rukou krev Srbů, kteří zemřeli na následky výbuchů amerických bomb.  A taky nám v jeho osobě kázal o morálce ožrala, záletník zrádce národa a lhář.

11 3
možnosti
JM

Mimochodem: shodou směšné náhody nám v tomto týdnu udělovala "morální lekci" v Brně jedna z poběhlilc z ruských Pussy Riot, držitelka Havlovy ceny. No není to kouzelné? 

Inu vrána k vráně....

13 2
možnosti
MS

návrat idiota ? Ne to nám nezaměstnaný polák s adresou bezdomovce káže o životě ;-D

12 5
možnosti
JV

J55i83r57i 38V78r38a34b11e52c

31. 10. 2015 12:30

Myslim ,ze to pasuje na tebe.

2 8
možnosti
JV

J37i81r90i 36V12r98a83b71e35c

31. 10. 2015 12:22

Absolutni souhlas pane Peszyński  .At ti ex a novobolsevici kvici jak chteji  .Ta sametova   revoluce mela byt NEsametova.Byli by jsme uz mnohem dal.

5 14
možnosti
ZM

Vezměte si příklad z Tomáše a běžte s Jarunkou prudit "Trudóa".

5 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář