Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V te "vestbe" chybi jeste spusta dalsich Putinovych akci. 

Treba to, ze zakazal cinnost vedeckych pracovist a muzei, ktere se zabyvaji zlociny Josifa Vysarionovice Stalina. 

A ze se dnes v Rusku nesmi o 40 milionech obeti toho masoveho vraha uz zase mluvit.

Prave to vyneslo ruskemu diktatorovi ze strany ceskych stalinistu a nacku vernost primo otrockou. 8-o

1 1
možnosti
JM

;-DTřeba by se s náma kanadský fanatyk rád podělil o zdroj, z něhož se na Yukonu dozvěděl, co vyneslo Puťkovi otrockou věrnost českých stalinistů a nácků. 

A nebo, že by to bylo ze zdroje ".. a pak jsem se probudil a brácha se mi smál..."?

A nebo ještě hůř: zkraty synapsí po elektrošocích v místní "mental institution" a z toho vyplývající blouznivé závěry, které nikdo nikdy neviděl a neslyšel, protože znějí jen v Kanajkově hlavě.. To je jak u Pupíka. Ten taky plácá úplně z cesty.

1 1
možnosti
JM

Prosím vás rozumíte někdo větě: "Ze své čekistické praxe si Putin odnesl hluboké pohrdání lidmi, jež Západ pokládá za pragmatismus."? Vzhledem k tomu, že Západ nebude pokládat za pragmatismus lidi, pak musí být pragmatismem ono pohrdání. Rozumí někdo tomu, co měla autorka na mysli? Budu vděčen, když mi to někdo vysvětlí, protože jinak to budu muset považovat za bezobsažný blábol. Jinak se samozřejmě o vysvětlení může pokusit sám Pupík Převeliký, ale já nepředpokládám, že rozuměl tomu, co tady tak urputně napastoval.

3 1
možnosti
Foto

I82v47a48n 46M70a73r39e37k

17. 7. 2015 21:34

Jak vidět jste trochu "mimo mísu",že by to horko p.Peszyński? Raději hoďte "do placu" jak jinak než zasvěcenou informaci  ohledně Mukačeva a doporučení se kterou stranou tamní řádíci sebranky sympatizovat ? ! ? !

A propos ,jak pokračuje Vaše žaloba či trestní oznámení pro velezradu na Československé vojáky v záloze  ? ! ? !

2 3
možnosti
Foto

Takovéto konspirační teorie, vyráběné v East European Information Centre jsou bohužel velmi naivní a při bližším zkoumíní kontraproduktivní.

Amatérským námětem, pitomoučkým příběhem a humpoláckým zpracováním tématu letní ofenzívě ukrajinského režimu spíše uškodíte, a to je veliké mínus pro místní pražskou oligarchii i pro severatlantického molocha  EU a NATO. Proto nečekejte nějaké závratné finanční ohodnocení, na nějaké granty nebo nadační programy můžete zapomenout, budete spíše jen paběrkovat a živořit od výplaty k výplatě Rv

2 7
možnosti
ZM

Ještě štěstí, že tu věštbu nikdo nerozflákal. Jako třeba tu v Harry Potterovi.

0 5
možnosti
ZM

To je málo. Dejte si závazek, že příště to budou alespoň dvě karmy!

4 4
možnosti

Kouzlo nechtěného pana Peszynskiho

Popisuje nám, jak Rusko vtrhlo do Čečenska, aniž by chápal, že Čečensko bylo a je součástí Ruska. Ale pokud takto pan Peszynski uvažuje, pak tedy i Ukrajina vtrhla na Donbas.

Ono je to podobné. Čečenci chtěli nezávislost a Rusko jim ji nedalo. Dnes chce nezávislost "Novorisia" a Ukrajina jim ji také nedá. Jen ten pan Peszinski vidí jednou bojovníky za svobodu a nezávislost (tj. Čečence), ale podruhé vidí jen ruské teroristické separatisty.

9 4
možnosti
PK

P54a63v22e67l 57K12u92r95a23l

17. 7. 2015 17:30

To je v pořádku Pan Peszynský i na Kypru vidí Turky hájící práva národnostní menšiny kterou chtěla "majorita" proti její vůli připojit k Řecku a právo Turků proti tomu zasáhnout...

žádné sankce na Turecko... Turecko je prý "důležité" k boji s Islámským státem... co na tom že se rádo dívá jak islámisti ve velkém vraždí Kurdy... co na tom že kupuje od ISIL ropu a prodává jim zbraně... 

to se hodí k svrhnutí nenáviděného proruského Asada který nechce mít s USA a Evropou nic společného...

Co na tom že jeho milí spojenci v saudské arábii ubičují blogera k smrti zcela veřejně a podle zákona za trapného mlčení celé Evropy zatímco v rusku neprokázané zastřelení opozičníka (figurka s marginální podporou 1 procenta hlasů, ale oblíbená na západě a prakticky neznámá doma, podstatná jen svou smrtí je hned vmeteno rusku do tváře)

Sluníčkář A pravdoláskař Peszynský trpí úžasnou schizofrenií protože co u jedněch kritizuje u druhých chválí.

4 1
možnosti
Foto

,,V 4/92 Václav Havel podepsal s Kremlem smlouvu o přátelství"!!8-o

Inu, tak,tak, že;-D

Tak ti nevim Kadle. A co na to ,,lid"?:-P

Ergo autor a jeho soukmenovci?;-(

4 3
možnosti
ZM

Pokud přijde "lid" Vokoun, tak vám zvěstuje že buďto lžete, nebo nevíte o čem píšete.:-)

4 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář