Ve světě Kalouska a jeho cenu neznají

Sleduji nedělní večerní zprávy na čtyřiadvacítce, opět se dozvídám, že ministr Kalousek získal cenu nejlepšího ministra financí rozvíjejících se trhů v Evropě. Zvědavost mi nedá a podívám se co o ceně a Kalouskovi píší ve světě.

BBC vévodí zpráva o volebním právu žen v Saudské Arábii, o Kalouskovi ani zmínka. Zadávám do vyhledávání na BBC "Kalousek" a dostávám se na článek z 10. 2. 2009 o EU a protekcionismu. O Kalouskově ceně ani slovo.

Jdu na webové stránky The New York Times a zadávám do vyhledávání jméno: Kalousek.  Získávám tuto odpověď:

Your search - Kalousek - did not match any documents under Past 30 Days. Suggestions:

  • Make sure all words are spelled correctly.
  • Try different keywords.
  • Try more general keywords.

To snad ne! New York Times nepíše o našem nejlepším ministrovi financí a v posledních třiceti dnech o něm nebyla ani zmínka! Neklesám na mysli, najdu stránky The Washington Post. Chvíle napětí, výsledky hledání jsou jako rána kladivem: NO RESULTS FOUND – Žádné výsledky nebyly nalezeny.

Co třeba Francouzi? Jdu na Le Monde, zadám jméno Kalousek. Ukazuje se mi nula a Le Monde mě nabádá, abych si pořídil předplatné.

Résultats de votre recherche: 0 élément publié "depuis 7 jours" avec le(s) mot(s) ou expression "Kalousek" dans "tout l'article" et classé par "date décroissante".

Le Monde je levicový, co pravicový Le Figaro?

Le Figaro -  
Créé le 16 avril 2009,  L'annonce de la date de l'entrée de la République tcheque dans la zone euro, attendue en novembre, risque d'etre reportée a cause d'élections législatives anticipées, selon le ministre des Finances, Miroslav Kalousek.

Ááá tady je to lepší, konečně je zde článek, který zmiňuje Kalouska, bohužel je z roku 2009. Žádná zmínka o ceně, ta cena musí být tak prestižní, že se o ní ani nepíše.

Ještě zkusím La Liberation, moc jim nevěřím, jsou to velcí levičáci, ale člověk nikdy neví.

Recherche

Aucun résultat pour votre recherche: Kalousek

Nic, zase nic, ti žabožrouti jsou hrozní arogantní ignoranti o Kalouskovi a ceně žádná zmínka.

Zkusím CNN a hned jdu do rubriky Money.

Results for 'KALOUSEK'

No Results
We did not find results for KALOUSEK. We recommend that you try the following:

  • Check your spelling
  • Try more general words

To je skandál CNN Money neví nic o Kalouskovi a chtějí, abych zkontroloval hláskování nebo zadal všeobecný termín. Co tak Kraďousek nebo pedagog roku?

Jdu na domácí stránku CNN a zadávám K A L O U S E K. Chvíle napětí… a …

«Homepage

Did you mean: Kalous ?Top 1 results shown

    • updated Fri December 4, 2009
    • Salomon Kalou's World Cup hopes
    • Chelsea and Ivory Coast striker, Saloman Kalou talks to CNN about his 2010 World Cup ambitions and playing alongside Didier Drogba.

Did you mean: Kalous ?Top 1 results shown

A nevěřím svým očím, oni nabízejí afrického fotbalistu Salomona Kalou co hraje v Chelsea. Fakt skandální.

Aspoň ti Němci,  jsou solidní a objektivní. Jdu na Deutsche Welle. Z titulní stránky na mě vyskakuje papež, nevěřím svým očím. Ve zprávách na ČT bylo cosi o testování kněží kvůli pedofilii v Belgii a tady se dozvídám, že papež byl v Německu. Žeby komunisté opět ovládli zpravodajství v ČT? Asi ano! Jsem rozhodnut dohledat Kalouska za každou cenu. Zadávám Kalousek a...? Nic, pouze článek z roku 2009, kde je citován.

Začínám pochybovat, že cena existuje. Existuje vůbec ten časopis? Nevymysleli si to v hospodářkách a v televizi? Dávám do Googlu Emerging Markets a ... ? Ano, skutečně to existuje. Na titulce o Kalouskovi není ani slovo, ale dá se dohledat, že Finance ministr of the Year for Emerging Europe 2011 je Miroslav Kalousek. Ano náš ministr je lepší než ministři financí z Kazachstánu, Turkmenistánu a dalších post sovětských republik. Co chtít víc, vždyť tam patříme, před týdnem se dva ruští miliardáři pomlátili v televizi, před několika lety tuším v Tadžikistánu jeden kandidát rozbíjel skleničky ve studiu a náš ministr fackuje drzou mládež na ulici.

Co chtít víc? Jak to, že o ceně a Kalouskovi se nepíše ani v BBC, ani v CNN, ani v Le Figaro, ani v The New York Times či Washington Post? Na místě Miroslava Kalouska bych po návratu na ministerstvo propleskl mluvčího a celé tiskové oddělení.

Autor: | pondělí 26.9.2011 8:49 | karma článku: 30,04 | přečteno: 1504x
  • Další články autora

Malý ranní tyran v akci

18.5.2014 v 11:10 | Karma: 15,60

Zpackané referendum a účet za 1,5 milionu

14.4.2014 v 10:45 | Karma: 14,19

Proč jsou v Praze 8 dvě referenda?

10.4.2014 v 9:05 | Karma: 16,75