Topolánku, odpluj a vem si sebou Paroubka

Podíval jsem se na facebook a zhlédl předávání lodiček před sídlem ODS, v Událostech na ČT 1 jsem zahlédl šot, kde student chtěl předat papuče Paroubkovi, bohužel Jiří se bere příliš vážně a papuče si nevzal. Vznikají iniciativy Topolánkovi papuče, Paroubkovi jachtu, pardon, vlastně opačně. Ale vždyť je to jedno, obě „hnutí“ se snaží říci té druhé straně: už vás bylo dost, běžte pryč! Mladí oranžoví to vzkazují starému modrému a mladí modří starému oranžovému. Já říkám: Ať odplují oba!

Posádka jachty by mohla být následující: Topolánek s partnerkou a dítětem, Paroubek s chotí Petrou, psem a později i s dítětem. Zdravotní péči by mohli zajišťovat doktoři Rath s Jůlinkem. Vybírání či nevybírání poplatků bych nechal na jejich uvážení. Pokladnu by mohl mít na starost Kalousek s Řebíčkem. Zbrojařský magnát Háva jistě Kalouskovi s nějakými zbraněmi a záchrannými vestami pomůže. Kalousek ať se modlí, ať to nedopadne jako s těmi padáky (nefunkčními), které koupili za jeho působení na ministerstvu. O bezpečnost se bude starat pan Kočko a jeho chlaci. 

Jachtu by měl doprovázet doprovodný parníček či zásobovací loď, pracovní název  ČEZKA, vedl by ji kapitán Martin Roman, o vzdělání a výchovu jeho dětí by se staral Václav Klaus mladší, ředitel PORGu, který by mohl učit také malého Nicolase a potom i Paroubka juniora/ku.  První přistání by mohlo být u Řebíčků v Itálii a potom ať už plují kam chtějí. Jirka bude chtít jet určitě za Putinem do Leningradu, promiňte, Petrohradu. Řebíček bude asi chtít někam k Dubaji, podívat se mohou také ke Standovi do Ameriky. Ale ono je to vlastně jedno, hlavně ať odplují z našich výsostných vod. Domnívám se, asi naivně, že v tom našem politickém rybníčku by byla čistší voda. 

Autor: | úterý 25.8.2009 9:31 | karma článku: 19,43 | přečteno: 1248x
  • Další články autora

Malý ranní tyran v akci

18.5.2014 v 11:10 | Karma: 15,60

Zpackané referendum a účet za 1,5 milionu

14.4.2014 v 10:45 | Karma: 14,19

Proč jsou v Praze 8 dvě referenda?

10.4.2014 v 9:05 | Karma: 16,75