Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zaclonka

4. 3. 2011 13:16
petice

Dobry den,

muzete sve argumenty nejak zapracovat do petice kdu ? Podle mne je nepresna. Nejvic mi totiz vadi, ze politici chteji zvysenim dani platit svou korupci. Dokud bude obravska korupcni dira v kapse stat. rozpoctu, pak sebevyssi prijmy stejne nepomuzou, bude deficit... Zvyseni DPH POVEDE KE ZVYSENI KRIMINALITY A KORUPCE. Petici bych podepsala hlavne z tohoto duvodu, ale jeji soucasna formulace je nepresna a nedostatecna...

0 0
možnosti

kuča

1. 3. 2011 17:37
Vážený autore !!!

:-) Plný souhlas! Miliardy tečou do soukromých kapes (namátkou tunel Blanka -1O mlrd., nachystáno pro Drobila O,5 mlrd+ 2,5 mlrd. pro fakturanta, opencard 88O mil.,min. obrany - to je taková cifra, že by nás po vyčíslení skutečnosti "museli vomejvat !!)

Ty peníze někde jsou. Zpackaná privatizace, rozkradený stát - padákový mág se bude hojit na těch nejbídnějších! Pořád je z čeho brát. A kamarádíčkům aby nestrádali přihrajeme nejméně 15 důchodových fondů. Ti je budou spravovat zadarmo?

Ať udělá tato vláda, která se zaklíná opařeními proti korupci řádný řez, a peněz bude dost!

0 0
možnosti

Stará kára

1. 3. 2011 14:42
Považujete mě za blbce??? Jinak byste mně to nenavrhoval

"Nikdo nezpochybňuje nutnost řešit nedostatek finančních prostředků na důchody a ve státním rozpočtu."   Ale ne změnou daně. Ne úsporami (např. na stavebním spoření). Ne odbourání daňových zvýhodnění (stravenky). Proboha - jak tedy?

Že ukončení života na dluh zaplatíme my?  Jedno která vrstva (na rozdíl od vás vím, že všechny)?   No - a kdo jiný? Vy znáte někoho, kdo ten dluh zaplatí.

Díky přírodě, že se konečně našla vláda (a hlavní ekonomičtí ministři), kteří to s úsporami myslí vážně. Přesto, že tuší, že jejich správné kroky budou ve volbách "spravedlivě oceněny".

0 0
možnosti

jendazmoravy

1. 3. 2011 15:44
Co bude oceněno ve volbách

Dovolím si Vás vzít za slovo. V čem tedy to vláda myslí s úsporami vážně? A hlavně, jaké správné kroky už udělala? Zatím jen pouští zprávy do médií a při tom ze sebe nechá dělat partičku slabomyslných. Prostě důchodová reforma by měla vypadat tak, že spoření bude představeno až jako řešení situace vzniklé finanční stabilizací průběžného systému. (Ten deficit zmiňují i Bezděkovci). A o té stabilizaci zatím nevíme z vládních kruhů nic.

0 0
možnosti

Bouše

1. 3. 2011 13:52
Neřeknu ...

Protože to je první vláda, která začala nějakým způsobem bojovat proti rozpočtovému deficitu. Dnes je kdekdo chytrý a ví, jak by se dalo lépe ušetřit. Přitom je však nabíledni, že má-li se udělat nějaký razantní krok k nápravě, nelze spoléhat jen na reformy, jejichž efekt se může dostavit až mnohem později, ale je třeba jednat hned. Kdyby se komukoliv z nás stalo, že by mu hrozila třeba exekuce, taky by neuvažoval v nějakých výhledech na pár let dopředu, ale nejprve by se snažil zažehnat  a k u t n í  nebezpečí i za cenu drastických opatření (třeba omezením spotřeby alkoholu:-)).

0 0
možnosti

nebolševik

1. 3. 2011 12:51
autor je, bohužel,

davový trouba, který svěžím způsobem, jak sám říká, opakuje tisíckrát omleté nesmysly. Co kdyby takhle zapnul mozeček a ve své nevystihlé moudrosti navrhnul nějakou jinou reformu. Třeba vymyslí zcela nový způsob, jak staré dluhy zaplatit děláním nových, případně někde objeví někoho, kdo to všechno, co nejdřív bolševici a po nich sociálisti prošutrovali.

0 0
možnosti

iHenry

1. 3. 2011 12:56
Re: autor je, bohužel,

Stačí číst, námětů je tam spousta.

0 0
možnosti

velký jarda

1. 3. 2011 12:44
reforma

zatím nemám k čemu se vyjádřit. To Vaše hodnocení "dobrý člověk" bude patrně hodnocení nějakého kanibala že?

0 0
možnosti

pefben2

1. 3. 2011 12:37
A just

Říkám důchodové reformě: ANO, ANO, ANO!!! :-P 

0 0
možnosti

jendazmoravy

1. 3. 2011 13:31
A mohu vědět jaké?

Zatím říkáte ano zdražování. Nebo víte o něčem jiném?

0 0
možnosti

Lukas1000

1. 3. 2011 12:33
Ja navrhuju

Zrusit uplne duchody a odvody ... duchodci a invalide pomrou hlady a bude to....Rv

0 0
možnosti

jendazmoravy

1. 3. 2011 12:16
Pěkné, ale nekompletní

Chybí jedna malá drobnost - že vláda zatím žádnou reformu nepředstavila! Zatím nikde není plánovaný vývoj průběžného systému a onen hledaný trik, který zajistí, aby průběžný systém negeneroval deficit. To si asi Drábek nechává na příští etapu, až budou lidi otrávení kvůli zdražování.

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1846x
Aktivní občan Prahy 8, člen KDU-ČSL, předseda místní organizace.

Seznam rubrik