Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

18. 4. 2010 12:19
mozna despekt

smerem k vam, vy zcela vazne tvrdite, ze polud chce TOP09 transparenci, nemel by na plakatu byt jiny kostllivec? Vazne, tak malo vam staci ke stesti?

0 0
možnosti
S

Satyriana

17. 4. 2010 19:24
Respekt mne baví -

stále míň. Probůh, co se to děje?! Ještě tak před deseti lety byly zajímavé a do hloubky se šťourající články v Respektu, Reflexu,  dalo se hrábnout do hospodářských novin, sekundovaly tomu ještě nějaké týdeníky (třeba zrovna Týden) - a teď?!

Na on-line Respektu je to chcíplé, nic zajímavého. Byly mi doporučeny Literárky na síti. Grrr. Ta šílenost s Reflexem, co se zbleskovatěl - neuvěřitelná šafrovina. Leč jsoucí. Moc se mi líbilo, jak sei teď v tištěném plácali na záda, že jedna rubrika na on-line měla větší sledovanost než jiná (tam prý bylo kolem deseti -patnácti ohlasů). A ty citace uvědomnělých diskutérů! Všechny k věci, panečku!

Respekt je poslední dobou víc a víc mdlý. Když najde téma, obšlapuje okolo, aby se někoho nedotkl. Nevytěží z něj o moc víc, než by si troufla jiná redakce. Co se to děje, proboha?!  To už vážně nic mediálně nalakovonou realitu nenaruší?!

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1846x
Aktivní občan Prahy 8, člen KDU-ČSL, předseda místní organizace.

Seznam rubrik