Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

jezecek2005

28. 1. 2010 12:28
Netvrďte, že jdete proti mainstreamu !

Tomáši, je to Váš názor, já Vám ho neberu, můj názor je jiný. Ale proboha netvrďte, že jdete proti mainstreamu !  

0 0
možnosti
HP

Fordána

27. 1. 2010 15:42
Nevěřím

ani jednomu a poslala bych je někam do práce oba.

0 0
možnosti
PB

P.Belobradek

27. 1. 2010 13:45
Cyrile, správně, Pavle, děkujeme odejděte....

Svoboda se Bémovi postavil jako první z očí do očí. Pavle Béme, odejděte. Pro ODS i Prahu to bude jenom výhra. Navíc jste demagog a nemáte na to nervy...

0 0
možnosti
K

Kozlík_

27. 1. 2010 13:33
Doplnění info k Bémovi

Abych upřesnil info o Bémo, pokud jde o JEHO víru v Boha. V rozhovoru pro PLAYBOY se označuje za věřícího, ale jeho víra je taková, že není v žádné církvi. Jeho manželka pochází z rodiny baptistického kněze (jak uvádí, baptisté nemají kněze, ale kazatele).

Takže k víře se hlásí, dokonce i pro PLAYBOY, ale jaksi opatrně, aby si nezadal. V žádné církvi být nechce... Z mého pohledu to je budování určité image (nepravdivého obrazu) dle určitého stylu. Záměrně není ateista, víru má, ale jasně se distancuje od jakékoli církve. To umožní sympatie na obou stranách. Pro věřící bude věřící, pro ateisty bude zas člověk, co nechce mít s církví nic společného. To zní tak hezky a líbivě, víra a morálka ano, ale ne ty špatné církve...

Odkaz magistrat.praha-mesto (doplnit a najít, nebo přes google). Jestli píše, že chtěl sjednocovat katolitcký, evangelický a židovský náboženský systém, tak je vidno, že moc neví, o co se jedná. Taková "politická víra" a la Paroubek.

0 0
možnosti
VT

Kavka

27. 1. 2010 16:22
Re: Doplnění info k Bémovi

Já už Bémovi nevěřím ani Dobrý den.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

27. 1. 2010 12:58
pane

vy jste opravdu trouba. Bohužel, a řadíte se mezi politováníhodné jedince, kteří mluví o věcech, o kterých mají jen matné ponětí. Výsledkem je pak něco jako dvojí realita - jedna skutečná, druhá žijící v médiích a v hlavách výše zmíněných politováníhodných jedinců. Věta, která by měla být vytesána do kamene:  když o něčem nic nevím vytvořím si na to názor.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

27. 1. 2010 12:39
Bém je opravdu škodná

Jakkoli lidovce nemusím, v tomto rozhovoru byl Cyril ten kultivovanější a pokud jde o dané téma, tak bych stál rozhodně na jeho straně.

....komunistickými slovy bych řekl, že Bém mě naučil chápat dialektiku :-), tj. jakkoli se bojím, co udělají socialisti s tímto státem pokud vyhrají volby, přesto si čím dál více přeji, aby ODS už konečně na ty svoje levárny dojela a ve volbách klesla na minimum. Inu, dialektika v praxi.

0 0
možnosti
K

Kozlík_

27. 1. 2010 12:42
Re: Bém je opravdu škodná

Bém je typický slizký had. Dřív se říkalo - had na tří. To je Bém. On často a rád působí velmi střízlivě, vstřícně. Už před lety se psalo o jeho neveřejné tváři - hysterické křičení na podřízené apod. Teď mu fakt ujely nervy a ukázal, že zvěsti se zakládaly na pravdě.

Lidovce nemusím, Svobodu trprv ne. Ale představuje pro mě menší zlo než Bém. To říkám jako člověk, který by spíš volil ODS než lidovce. ODS, ale ne Béma...

0 0
možnosti
K

Kozlík_

27. 1. 2010 12:33
Svobodu teda moc nemusím

vadí mi jeho dlouhodobá nakloněnost ke koalici se sociálními demokraty. Což by nevadilo, ale on půjde do koalice i třeba s Paroubkem (komunista Dolejš mi přijde přece jen lepší než Paroubek). Je otázka, jestli je právě Bém v této otázce lepší, s Paroubkem si tyká...

Tenhle typ otázek - jsi křesťan, tak nesmíš lhát, to naprosto nesnáším. Totiž kdo to říká, za jaké pozice. Dřív to říkali s oblibou komunisti, podle nich i lidé, co neměli křesťanství rádi. Pokud je Bém ateista a nevěřící, ať se neodvolává na křesťanství. Pak to totiž znamená, Cyrile, ty lhát nesmíš, jsi křesˇťan. Já lhát můžu, jak tiskne, jsem jen "konzervativní" politik (skuteční konzervativní politici bývají křesťané, nebo aspoň uznávají morálku z křesťanství). Měl by spíš říci, není slušné lhát, ty to přece taky uznáváš. Totiž dovolávat se na něco, co sám vyznává a uznává. (Bém ovšem čestnost fakticky neuznává).

Podle mých info se Bém hlásil či hlásí k církvi, měl by být baptista. Nebo tam snad kdysi chodil.

0 0
možnosti
K

Kozlík_

27. 1. 2010 12:37
Re: Svobodu teda moc nemusím

Svoboda svou víru nijak netají. Ale o Bémovi, proč radši neřekl. Věřím v Boha. Nebo nevěřím (jak Tlustý). Když ryje do Svobody kvůli víře, tak proč nevyložil své karty. Jsem taky křesťan, tak vím, že bys neměl lhát. Nebo, já v Boha nevěřím, ale vážím si lidí, co jsou, protože nelžou. Jako Voltaire, ateista, řekl, že radši půjde k ševci, co v Boha věří - neošidí ho.

Béme, pokud v Boha nevěříš, tak se k tomu přiznej jak Vlastík Tlustý. Pak tím jasně řekneš, Cyrile, nelži, já lhát můžu. Nebo řekni, jsem baptista, nebo co - a proto já nelžu.

Bémův vzor Klaus se veřejně účastní bohoslužeb . A podobnou argumentaci neužívá, měl by se Bém u svého vzoru učit. I ten Paroubek se hlásí k církvi veřejně (i když tomu nevěřím nos mezi očima...).

0 0
možnosti
JH

hjh

27. 1. 2010 12:18
V mnohém se shodneme

http://hejna.bigbloger.lidovky.cz/c/120855/Prazsky-marias.html

Překvapuje mne, že neregistrujete tichou Bémovu podporu komunisty. Nejen že nic nezkontrolovali, ale třešniškový Jiří se držel ukázkově zpět.!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1846x
Aktivní občan Prahy 8, člen KDU-ČSL, předseda místní organizace.

Seznam rubrik