- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
Tak jsem přečetla všechny vaše posty.. nejdřív jsem měla radost. Konečně někdo jiný z Čech ukáže svůj úhel pohledu na Turecko jako cizí zemi. Ale to, co tu píšete vy se mi zdá, jako byste snad v Turecku nikdy nebyla.. nebo snad chodíte po ulicích se zavřenýma očima. Většina témat je předestřena jen krátkozrace... stejně by to dopadlo, kdyby si člověk, který v Turecku nikdy nebyl, klíčová slova z článků "vygooglil". Je mi líto, že děláte Turecku takový obraz a tím spíš, když idnes vybere váš blog do hlavní sekce.
Opět se mi potvrdila stará známá zkušenost, že nelze věřit tomu, co se kde píše... Smutné.
dodávám, že mluvím o všech postech jako o celku.. ne jen o tomto konkrétním
http://g.idnes.cz/u/disk/rukaon.gif" alt="R^"> a budou nejake receptiky k tomu vsemu povidanihttp://g.idnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">?
Jestli Vám můžu poradit, tak z AJ webu zkuste recepty na: http://www.turkishcookbook.com/ http://g.idnes.cz/u/disk/smile2.gif" alt=";-)">
Vystudovaný RJ, k tomu AJ, teď TJ, vy se ve světě neztratíte... k tomu asi umíte i další jazyky... Jo, na FF MU jsme měli, máme a budeme mít šikovné a krásné holky.http://g.idnes.cz/u/disk/srdce1.gif" alt="V">http://g.idnes.cz/u/disk/rukaon.gif" alt="R^">
nedalo by se vyrobit instruktážní video a umístit třeba na youtube??? Ráda se přiučím nové technologii :-)
No myslím,že to bude stejné jako když se tady krájí brambory.Jen ta cibule se bude asi krájet na menší kousky.
http://g.idnes.cz/u/disk/smile6.gif" alt=":-/">