S premiérem výjimečně nejen o manažerských dovednostech...

+AUDIO Téměř každý v současné době bojuje s nedostatkem času. Pracovní nároky jsou stále vyšší a vyšší. Tím pádem se krátí například volno pro rodinu a zábavu. A tak se tato problematika týká takřka všech.

AUDIO  ZDE pořad Zaostřeno Tomáše Ouředníka exkluzivně s bývalým premiérem. 
 
I právě proto zaostřuji na takzvané manažerské dovednosti s někdejším předsedou vlády... Dozvíte se, zda Jiří Rusnok pracuje lépe pod takzvaným zdravým stresem? Jakým způsobem buduje tým spolupracovníků? A mnoho dalších zajímavých postřehů...

Jiří Rusnok je aktuálně člen bankovní rady České národní banky. Patřil deset let mezi nejvyšší manažery globální pojišťovací finanční skupiny. Sedm roků také vykonával funkci prezidenta Asociace penzijních fondů České republiky. 
 
Ve studiu také ředitelka personální a vzdělávací agentury APPLAUS.cz Pavla Müllerová. Ta má manažerskou praxi pravděpodobně z největší mediální skupiny v Česku, CET 21 (skupina NOVA).
 
Přidejte se! Facebooková skupina talkshow s exkluzivními hosty ZDE. rádiová talkshow s exkluzivními hosty a přitažlivými tématy Pozoruhodné osobnosti, které mají, co říct z nejrůznějších oborů. Písnička na přání. Navíc názor dalšího zajímavého hosta. To je jedinečný pořad Tomáše Ouředníka.

Autor: Tomáš Ouředník | pátek 7.11.2014 13:13 | karma článku: 4,85 | přečteno: 391x