Legendární komentátor rozhlasu exkluzivně o Jágrovi

+AUDIO Zaostřeno Tomáše Ouředníka přivítalo mluvčího hokejového klubu Rytíři Kladno Vítka Herala a exkluzivně i legendárního reportéra Radiožurnálu Aleše Procházku. 

 

AUDIO pořadu ZDE exkluzivně s legendárním reportérem Radiožurnálu Alešem Procházkou. 

Téma:
Tématem pořadu byla mimo jiné role jednoho z nejlepších hokejistů světa Jaromíra Jágra coby majitele klubu Rytíři Kladno. Jak se pracuje pod majitelem klubu Rytíři Kladno legendou Jaromírem Jágrem? Jak řídí svoje mužstvo na dálku ze zámoří? Co všechno obnáší práce mluvčího hokejového mužstva? Jak je náročná profese mluvčího? Jak velký je šok pro Rytíře sestup z extraligy do nižší soutěže? Jaká je budoucnost kladenského hokeje?

Kdo je Aleš Procházka:
Hostem pořadu Zaostřeno Tomáše Ouředníka byl exkluzivně i nejuznávanější sportovní rozhlasový reportér v Česku Aleš Procházka z Radiožurnálu. Už téměř čtyřicet let komentuje nejvýznamnější hokejová utkání. Hlas legendárního reportéra Aleše Procházky je známý především díky pořadu Českého rozhlasu Radiožurnálu S mikrofonem za hokejem. Procházka nedávno získal velmi významné ocenění. Český olympijský výbor mu totiž udělil Cenu Oty Pavla za celoživotní propagaci sportu a olympijských ideálů v publicistice.

Staňte se fanouškem pořadu na facebooku.

Kdo je Vítek Heral:
Třicetiletý Vítek Heral je bývalým novinářem. Od roku 2011 dělá mluvčího kladenského klubu Rytíři Kladno, kde má na starosti i PR celého mužstva.

Formát pořadu:
Autor a moderátor pořadu Tomáš Ouředník si zvezajímavé hosty, kteří mají, co říct z oblasti sportu, cestování, showbyznysu, médií, politiky a ekonomiky. 30minutový pořad Zaostřeno Tomáše Ouředníka nabízí exkluzivně i názory výjimečných osobností z daného oboru. A uslyšíte i jedinou písničku na přání hosta.

Autor: Tomáš Ouředník | úterý 17.6.2014 0:54 | karma článku: 6,60 | přečteno: 813x