Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MVK

aadler

1. 6. 2009 23:14
topolanek nebo netopolanek,

smysl celeho toho euronesmyslu je vytvorit desetitisice tucnych koryt pro pratele pratel, kteri by se jinak neuzivili, ale takhle se snadno k nejakemu tomu milionku dostanou (fuj, malem jsem napsal dopracuji). A uz se nam rysuji dalsi moznosti, jak pocet eurozamestnancu zdesateronasobit.  Pro slusne lidi je cely ten euroblazinec hole nestesti. V Holandsku se dnes ceny v eurech rovnaji presne cenam v guldenech, zatimco kurs mel byt 2.20 guldenu za 1 euro. Jen platy a duchody zustaly stejne, ceny si kazdy hajzlik vysrouboval, kam to slo. Ne ze bych do toho chtel mluvit, ale byt vami, prijeti eura bych si zatracene rozmyslel.

0 0
možnosti
JN

madqwert

1. 6. 2009 23:59
Re: topolanek nebo netopolanek,

rika ti neco slovicko inflace? ;-D

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

1. 6. 2009 22:31
stale stejne blaboly dokola

Toplanek rika a dela pul roku to same dokola. ano LS je mrtvy nesmysl a jeho schvaleni je hloupe, jeho neschvaleni je ale jeste horsi. takze LS ratifikujme a pak se bavme o tom jak z mrtveho nesmyslu udelat zivotaschopnou smlouvu...

0 0
možnosti
S

SIDLSD

1. 6. 2009 22:22
Autore.

ten projev jste asi četl, až ocitujete jeden odstavec, kde nemá - obecně - pravdu, tak to třeba přijmu. Vše ostatní je výplod vaší bujné fantazie a ideologické deformace.

0 0
možnosti
JN

madqwert

2. 6. 2009 0:00
Re: Autore.

nejde o to, zda ma ci nema pravdu... jde o to, ze kazdy den rika neco jineho ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3741x
Tomáš Mrázek je protestantský duchovní, teolog, který považuje za jednu z největších hodnot svobodu. Současně si vědomuje, že největší hrozbou svobodě je mlčení a pasivita.