Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

marbo

9. 6. 2010 9:33
no nevim

jestli chceš poutavé vyprávění o neštěstí konkrétních lidí jak soudím podle " informace právě o postižených místech, lidech a jejich problémech.", tak je pro tebe asi lepší volbou právě nova či prima..

0 0
možnosti
P

pooo

9. 6. 2010 7:39
.

Záplavy na Moravě jsou už tak běžná věc, že nás to tady v Praze už ani nezajímá. Koho jste si tam volili, ten se vám o to stará, tak nebrečte.  A nechcete prohoha vychvalovat bulvární hysterické zpravodajství na Nově  - obvykle zakončené nějakým trápením zvířat - hlavně , že je co vysílat.

0 0
možnosti
BD

Big Dadddy

9. 6. 2010 2:27
když

tě tak sére, že není zatopená i praha, tak se odstěhuj do prahy. nebo se můžeš aspoň podívat, kam sahala vltava v roce 2002, až sem uspořádáte traktorový zájezd, závistivý burane.;-ORv

0 0
možnosti
MV

marka40

9. 6. 2010 7:08
Re: když

tak toto je opravdu hodně ubohá reakce. RvRvRv

0 0
možnosti
P

parnassius

8. 6. 2010 15:49
ČT znám i zevnitř, včetně mnoha lidí z Kavek

Kopíruje přesně obraz jakékoliv jiné tuzemské státní instituce, kde se hospodaří s veřejnými prostředky. Takže nevím, co od ní stále všichni očekáváte.

Příjmy (poplatky+reklama) má zajištěné díky soudruhům, které si opakovaně už dvacet let volíme a tudíž nemusí vynakládat žádné extrémní usilí, aby si získala a udržela "zákazníky".......;-)

0 0
možnosti
VB

velky bratr

8. 6. 2010 17:40
Re: ČT znám i zevnitř, včetně mnoha lidí z Kavek

CT proste slouzi svym chlebodarcum stejen jako zbyla media. A protoze pro chlebodarce vsech medii je soucasny realny fasismus zakladnim kamenem obchodu, chrli na nas vsechna media propagandu.

Nemyslete si, ze CT je efektivnejsi nez megakorporace. Neni a nema proc, kazdy celek, jakmile preroste unosnou mez upada. A je otazkou, zda nekdo tomu upadku brani ci jej necha prirozene probehnout a zdrave casti obnovit v lepsim provedeni. Protoze ideologie too big to fail v sobe primo definici fasismu zahrnuje a je aplikovana nezbyva nez z toho ucinit zavery.

0 0
možnosti

jiri.certik

8. 6. 2010 14:39
Čt zrušit, neumí řemeslo

Jsem rád, že autor došel ke stejnému závěru jako já opakovaně. Čas od času mi to nedá a porovnám si večerní zprávy na Nově a v Čt. Výsledek je už několik let stejný: na Nově dostanu v kratším čase více důležitých informací, lépe zpracovaných. Čt je sice kultivovanější, ale k čemu to, když neumí řemeslo.

0 0
možnosti
DH

ODSCSSD

8. 6. 2010 11:10
takze nakonec se nam z toho vyklubal clanek

o tom ze za vsechno zle muze Praha... ;-D

0 0
možnosti
DM

Nejsem přezdívka

8. 6. 2010 12:42
Re: takze nakonec se nam z toho vyklubal clanek

Článek jsem přečetl dvakrát a nic takového jsem tam nenašel. A jen tak mimochodem - Pražáků, pro které republika končí v Počernicích, znám docela dost...

0 0
možnosti
MS

gosha

7. 6. 2010 19:37
tv je jako zdroj informaci....

Televize je jako zdroj informaci spatna obecne, ale je fakt, ze u Novy a podobnych s tim clovek pocita rovnou. Musim se priznat, ze dneska uz tv zapnu jen vicemene nahodou, treba kdyz se mi nechce rano kvuli predpovedi pocasi zapinat pocitac. Az to pochopi i zadavatele televizni reklamy, budou se asi dit veci.....

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

7. 6. 2010 15:25
mno hyenismus je, podle mne, když Nova

vysílá pohled na trpící lidi, bez komentáře o lokál"patriotech", kteří se vyp*dli na protipovodňová  opatření na Moravě napříč politickým spektrem. Je fakt, že úroveň zpráv na ČT jde do kopru, protože se, jako obvykle, šetří, kde se nemá.

Ještě jsem tu neviděl blog na téma násilí na komerčních stanicích v dětském hlavním vysílacím čase.

Jenže tam by si jeden mo´h spálit prstíky a nebyl by tak čtený, ergo by měl menší karmu, ergo načem by se živilo ego?

"A vo tom to je" Tomáši, svoboda je především odpovědnost.

Pámbu s námi, falešní fráteři pryč.

0 0
možnosti
J

J_S_

6. 6. 2010 23:23
?

Co se týká pořadí jentotlivých zpráv, tak nezbývá než souhlasit s některými názory zde, že když už sleduji zprávy, tak je to proto, abych se dozvěděl něco z celého širého kraje a ne jen to, co se již celkem dlouho na obrazovkách objevuje (určitě nejde o zevšednění povodní, ale osobně to tedy nemusím mít 14 dní po sobě jako hlavní bombu zpráv, např. mnohem tíživější je hladomor v Africe a o tom se ve zprávách nezmíní nikdo a nikomu to nevadí!)- na druhou stranu je ovšem nutno podotknout, že večeře prezidenta není zrovna ten typ události, kvůli kterým se na zprávy koukám.

Navíc se mi zdá až přehnaně unáhlené porovnávat na základě jednoho "nepovedeného večera" Události ČT a Zprávy na Nově. Už jen projev a úroveň jednotlivých zpravodajů je stanici od stanice velmi odlišný - jak už zde někdo vtipně psal na Nově není snad ani jeden, který by zvládl svůj půlminutový monolog bez emocionálně prožitých gestikulací a pověstného "fotbalového" napojování vět pomocí "ehmm, aaaaa" atd.

0 0
možnosti
W

wtf?!

5. 6. 2010 20:19
Nevím jak vy...

... ale já nepotřebuju každý den slyšet, kdo zase kde umřel a všechen ten humbuk kolem povodní mi přijde často dost přehnaný. Dívala jsem se tuhle na Jágra v Hydeparku, kdy mu říkali, že mistovství super, ale kdy se jako přijede podívat do Troubek.

Ano, jak už bylo řečeno, řada obcí si za to může sama a já s tím souhlasím. Navíc, když se narovnají a vybetonují koryta řek, tak se není moc čemu divit, že to pak někam rychle doteče a tam se to všechno rozleje.

Je v pořádku, že kritizujete zpravodajství, ale tohle mi nepřijde jako nejlepší příklad.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3741x
Tomáš Mrázek je protestantský duchovní, teolog, který považuje za jednu z největších hodnot svobodu. Současně si vědomuje, že největší hrozbou svobodě je mlčení a pasivita.