Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

danastol

7. 6. 2010 17:01
sčítání

vážení až jim příjde účet za volební rošádu letošních voleb, tak se teprve promění.R^

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

7. 6. 2010 9:31
Když Paroubek dělal analýzu

jejich volebního úspěch - neúspěchu, tak bylo dopředu jasné, jak to dopadne. A nepřekvapil. Za všechno můžou všichni ostatní, jen on nic. Takže pokud budou takto pokračovat, tak se z této pozice nikdy nevyhrabou.

0 0
možnosti

ellukas

7. 6. 2010 10:07
Re: Když Paroubek dělal analýzu

Ale za vše pan Paroubek snad nemůže, to by ani nemohl stihnout.

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark V

7. 6. 2010 8:29
Mne ten poslední vývoj těší

Místní socdem buňka se na posledním zasedání málem porvala mezi sebou. Přijde mi to celkem fajn, aspoň zase nějakou dobu nepůjdou do hospody (ne do té, do které chodím já) a nebudou opilecky vyřvávat cosi o "modrých ptácích, kterým zakroutí krkem" (autentická citace prosím).

Jinak tuhle situaci socanům nezávidím - chtějí-li středové voliče, riskují ztrátu lidí, které přebrali khmérům. Bohužel nechápou, že oni sami dokáží lidem změnit myšlení - namísto aby se lidem podbízeli, mají jim vysvětlovat, vysvětlovat a vysvětlovat ... že komunismus není světlo lidstva.

0 0
možnosti

vodní želva

7. 6. 2010 8:51
Re: Mne ten poslední vývoj těší

Tak u nás založili buňku ČSSD asi před rokem, dostali od ústředí nějaké peníze, za tyto peníze uspořádali dvě óbr chlastačky a těm nejvíc vožralým dali podepsat přihlášku do ČSSD s tím, že tolik chlastu jim zadarmo nikdo nedá. Ona to úplná sranda není, protože jim to podepsalo skoro 50 lidí. Ale zázrak je jiný, oni ti šéfové té buňky chtějí kandidovat do místního zastupitelstva a začali vyřvávat, co všechno postaví a opraví. Když jsem se jich ptal, kde na to chtějí vzít, tak mi řekli - ČSSD vyhraje volby a my jako velká organizace máme slíbeno po volbách velké množství peněz, abysme to všechno postavili. Mohu s potěšením sdělit, že mě opravdu příjemně hřeje, když vidím, že teď jsou poněkud zamlklí.    

0 0
možnosti
CC

cekon

7. 6. 2010 8:03
My napravo se těšíme

že už konečně přijde solidní člověk a ne další komunistický papaláš.

0 0
možnosti

vodní želva

7. 6. 2010 7:48
ČSSD šanci má, ale jak s ní naloží?

Přeci jenom levice v naší republice určitou sílu a hlavně voličský potenciál má. Je pravda, že velice důležité je, kdo takovou stranu vede. Tady ale celé vedení a mediální hvězdy ČSSD jsou pro spoustu lidí absolutně nestravitelní. To není jenom Paroubek, to je i Škromach, Rath, Sobotka, Jandák a možná i Hašek (u toho jsem ale opatrnější). Každopádně si myslím, že ČSSD může zachránit jenom člověk, který má silné sociálně-demokratické smýšlení, a proti těm současným byl ve straně v opozici. Já tam jednoho takového člověka vidím, jmenuje se Jaroslav Foldyna, toho zatím berou i zapřisáhlí odpůrci socdem. Pokud si toto uvnitř ČSSD neuvědomí, tak v příštích volbách dopadnou ještě hůře a co vic - pravděpodobně to posílí KSČM, protože kovaní voliči levice si z ničeho jiného vybírat nemohou. 

0 0
možnosti

ellukas

7. 6. 2010 7:42
No když Sobotka

zvládl roli ministra financí, tak zvládne snad tu ČSSD alespoň provozovat.

A to, že si pan Sobotka řekl alespoń o to pověření, spíše bych hodnotil jako projev jeho zdravého sebevědomí. Ani úspěšné pověření neznamená, že by jejím výsledkem musela být socdem vláda. Dokonce si lze představit, že by jejím výsledkem byla i Bakalova koala, kde by při jejím vyjednávání prostě hrál Sobotka funkci moderátora pod heslem jsme v krizi, musíme se všichni domluvit.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

7. 6. 2010 7:54
Re: No když Sobotka

nemohu souhlasit z názorem, že Sobotka zvládl funkci ministra financí.To obrovské zadlužení v dobách ekonomického růstu hovoří samo za sebe. Když k tomu přidáte ještě neskutečné volební  zadlužení strany, je vidět že pan Sobotka financím vůbec nerozumí. S novou funkcí předsedy strany si evidentně neví rady. Sobotka ale i Hašek nejsou dosud vhodnými kandidáty i když je možné že časem k tomu dozrají.  

0 0
možnosti
TF

Tomáš Flaška

7. 6. 2010 7:38
Moc pěkná analýza.

Jenom podtrhuji a souhlasím. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3741x
Tomáš Mrázek je protestantský duchovní, teolog, který považuje za jednu z největších hodnot svobodu. Současně si vědomuje, že největší hrozbou svobodě je mlčení a pasivita.