Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PBR

Ta dóza s hotovými tvarůžky vypadá vážně náramně :-)R^. Doma nakládáme sýry, nejen tvarůžky, poměrně často. Ale přímo k tvarůžkúm mám ještě jeden malý tip, snad se nebudete zlobit ;-). Než je zalijete olejem, trošku je pocukrujte moučkovým cukrem a pokapejte je pivem, opravdu jen pokapat, na Váš poměr tak velkýho panáka. Krásně se díky pivu zpórovatí a olej se do nich dostane mnohem lépe. Já to tak dělám na všechny sýry, ale nejépe funkci pivka uvidíte na balkánském sýrů :-).

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

T87o23m29á24š 51M70i18k14a

21. 2. 2015 19:17

On to udělá admin sám, pokud se vulgarismy budou opakovat.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DV

D62a57v65i62d 84V88l77k

21. 2. 2015 14:51

A k tomu křupavý chlebík a pivko. A navíc tvargle jsou nejméně kalorický sýr.(Teda ne s pivem :-))))

2 0
možnosti
PJ

a mohl by bejt olej olivovej?

1 0
možnosti
Foto

T33o58m48á87š 86M80i24k53a

21. 2. 2015 11:54

Jasně, ale slunečnicový je lepší, rozhodně ne řepkový.

0 0
možnosti