- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ta dóza s hotovými tvarůžky vypadá vážně náramně . Doma nakládáme sýry, nejen tvarůžky, poměrně často. Ale přímo k tvarůžkúm mám ještě jeden malý tip, snad se nebudete zlobit . Než je zalijete olejem, trošku je pocukrujte moučkovým cukrem a pokapejte je pivem, opravdu jen pokapat, na Váš poměr tak velkýho panáka. Krásně se díky pivu zpórovatí a olej se do nich dostane mnohem lépe. Já to tak dělám na všechny sýry, ale nejépe funkci pivka uvidíte na balkánském sýrů .
Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.
On to udělá admin sám, pokud se vulgarismy budou opakovat.
Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.
A k tomu křupavý chlebík a pivko. A navíc tvargle jsou nejméně kalorický sýr.(Teda ne s pivem :-))))
Jasně, ale slunečnicový je lepší, rozhodně ne řepkový.