Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J79a48r71a 10R69a45n46k

18. 12. 2017 19:44

Pisete skvele, mela jsem bohuzel moznost 2 x sledovat Kajinka v cs. tv, protoze jsem byla u pratele, kteri si to nemohli nechat ujit a nerozumim popularite zlodejicka.

0 0
možnosti
EH

Když nad tím tak přemýšlím, zločinci byli celebrity dříve než herci nebo zpěváci. O Jacku Rozparovačovi se točí filmy doteď a plno lidí určitě vytáhne z paměti pár vrahů a mafiánů, i když neznají kandidáty na prezidenta.

Takže se lidem nedivím, že Kajínek táhne a bude využit marketingově do mrtě. Je to asi stejně morální jako cpát fotbalistovi či dětskému herci miliony za slávu a často mu zruinovat život.

0 0
možnosti

Já raději hašlerky:-)

1 0
možnosti
Foto

Proč by neměl vlastní bonbóny když se prodávají? A ony ty oběti také žádná neviňátka nebyly že?

1 1
možnosti
Foto

A navíc svůj trest si odpykal víc než dostatečně a vydělává si poctivě. Tak, co Vám vlastně vadí?

1 1
možnosti
MB

Já nevím, ale my se neblížíme k propasti - my se tou Macochou k Punkvě již blížíme! Neřeším tu skutečnou roli zločince - (spiknutí je možné). Řeším to, že zločinec dostává milost - mediální prostor - žije evidentně z dříve odloženého lupu - stává se obchodní značkou a celebritou ! Těžko zde vychovávat mládežníky ! ... Oni se asi zdržovat nebudou a na lodičku přes jeskyně vyrazí přímo ! ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Vy se ovšem takové popularity nedočkáte, i kdybyste se ublogoval. Kauzu Kájínek jsem dost pozorně sledoval a nejen mně bylo zřejmé, že se stal obětním beránkem pro vyřizování účtů mezi zdejšími mafiány.

Jak to bylo doopravdy, nevím, Vy ano? In dubio pro reo.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

Kauza Kajínek je jistě v mnoha věcech zvláštní. Stejně jako Vy, nevím, jak to bylo doopravdy.

Po popularitě neprahnu a i kdyby ano, nebudu ji hledat na blogu iDnesu :-)

Přeji hezký den.

2 0
možnosti
PK

Já nemám na pana Kájinka ,,Bilaterární názor" a mám zcela jasný, ale raději si ho ponechám pro sebe. Nemá smysl kritizovat media a marketingové odborníky za využití jeho jména, děje se tak i jinde. Jen si prostě TV Prima nepustím a všem ostatním, co tak neučiní přeji dobrou zábavu;-D

3 0
možnosti