Nová vláda mi do toho hodila vidle

  Kdo občas hodí okem na můj blog a dokáže to přečíst až do konce, je fakt dobrej. Poslední dobu ve svý funkci zástupce šerifa využívám silly season. Vo co gou???

Touhle dobou nikoho nic moc nezajímá. Ještě tak jaký bude počasí zejtra, pozejtří. Kde je jakej lááást minut na allll inclusiv do Hughárdy, nebo Dubaje. Tam zúročí v přežírání svý roční úspory a zbytek roku se zas kecá a nadává na politiku.

Toho jsem chtěl využít a dařilo se. Částečně. Mohlo to bejt lepší, kdyby mi do toho nehodila vidle nová vláda. Jo je to tak. Nebejt vládních výdobytků pro blaho národa, o tý menšině, co nás vede k lepším zítřkům, by se vůbec nepsalo. A mediální prostor bych ovládl bezezbytku. Zvažuju podání žádosti o refundaci ušlý popularity.

Soráč, je tu ještě jedna kauza z Liberecka. Ta mě ubírá taky prostor. Vo co gou. Napouští se přírodní koupák se spoustou pochcípanejch žabiček a pulců. Napouští se pitnou vodou??!!! Na cisternách to píšou. Jinde zase píšou, že jde o kontaminovanou vodu z Harcovskýho potoka. Tak nevím, je to dobrej nápad koupat se v "hnojůvce"? Žáby to nepřežili a co plavci? Přežijou?

K těm žábám, že by je to napouštění vzkřísilo? Asi těžko. Ale napouští to nějakej ekolog, tak to třeba má smysl, ten nesmysl. Kam dal hniláky a jestli je ekologicky likvidoval jsem nevygůglil. Ani na jeho fejsbůku.

Každopádně ať vodou jakoukoliv, v době kdy je sucho takový, že se nesmí třeba zalevjat kedlubna na vlastní zahrádce? Dokonce je takový sucho, že olgoj chorchoj se přestěhoval z pouště Gobi do Českýho Středohoří. Zkrátka sucho jak v hubě po probdělý noci s lahví Jacka.

Tak tyhle nicotný prkotiny ubíraj prostor v médiích, který jsem chtěl smysluplně využít pro svůj volební program. V době tak zvaný vokurkový sezóny. Pro upřesnění uvádím dolejc. Mám rád Wiki, kde se dovíte i to co nevíte.

Okurková sezóna (tak také polsky sezon ogórkowy; anglicky silly season 'hloupé období', německy Sommerloch 'letní díra' nebo Sauregurkenzeit 'čas kyselých okurek') je vžité označení pro letní období,[zdroj?] kdy se děje minimum událostí, které by byly mediálně významné (jsou mj. také parlamentní prázdniny českého a Evropského parlamentu, v kultuře divadelní prázdniny). V novinách se místo seriózních a významných zpráv objevují senzační zprávy (o lidožravých žralocích na Jadranu,[1] pumě v Jeseníkách apod), některá média dávají větší prostor zprávám ze života celebrit. Například v červenci 2013 byly významnou zprávou tohoto typu peripetie osobního života Ivety Bartošové (vztah se Zdeňkem Macurou a Josefem Rychtářem), jimž se věnovala mj. i hlavní zpravodajská relace televize Nova Televizní noviny. Toto období je zároveň obdobím sběru okurek. Termín se objevil v Německu na konci 18. století.

Vod pondělka do čtvrtka jsem byl „hvězdou“ místního monitoringu tisku. Jo užíval sem si to. Možná to bylo z vejš uvedenejch důvodů vo tý ogórkowce. Ale byl sem propíranej denně. A najednou vláda a do toho Lesák. Katastrofa. Dám si kitkat, teda jako pauzu.

Takže moje volební témata, nekandidáta, zase jindy. Všem hezkej víkend, nezkaženej zkaženejma politikama.

Autor: Tomáš Kysela | čtvrtek 12.7.2018 20:00 | karma článku: 9,26 | přečteno: 448x
  • Další články autora

Tomáš Kysela

Demokracie jako prase.

13.12.2019 v 20:14 | Karma: 34,61

Tomáš Kysela

Nejsem Gretén

29.9.2019 v 8:00 | Karma: 44,18