Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obama není žádná hrozba, ale představitel nejvyspělejší mocnosti současného demokratického politického systému, který se dostal do své poslední fáze, stagnace (zkracování doby mezi krizemi, devastace lidských vztahů..). V USA začíná pod vedením prezidenta Obamy vznikat nový politický a hospodářský systém, kdy stát začíná postupně  přejímat do své správy rozhodující činnosti pro jeho funkci.  

A Castro je bývalý politik, který svoji zemi ubránil proti invazi USA a to, jak vidíme dnes, se jiným státům nedaří. Obama ukázal, že je velkým státníkem a ocenil statečnost Castra a jeho země podáním ruky.   Není v tom však třeba hledat žádná poselství.

1 0
možnosti

Přesně jste to vystihl. Rozdíl mezi teroristou a mírotvůrcem je velice jemný. A společnost nositelů Nobelovy ceny za mír by jistě nebyla pro normálního slušného člověka žádaná!! Aspoň pro ne ne!!

0 0
možnosti

Zcela opravnene mate mit strach z Obamy. Na rozdil od teroristickych  nymandu typu Castra a Mugabeho  je  on osobne zodpovedny za svetovou politiku. Smesice jeho amaterismu, neschopnosti, lhani, podrazu a zapaleni pro marxistickou ideologii je nebezpecnou smesi na kterou bohuzel doplati nejen Amerika, ale cely civilizovany svet.

2 0
možnosti

Máme se všichni co bát. Učí ameriku socialismu a to  nezůstane bez následků ani v Evropě, už tak socialistické.

2 1
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik