Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak Tomáši koukejte něco proti tomu dělat!:-P

0 0
možnosti

A67d38a25m 29S29t82a97v59a

2. 3. 2014 20:43

"Nesmí se opakovat rok 1968!..." : Vždyť o tom píšu neustále. Už jsem i napomínán. Ten rok 68 se na Ukrajině opakuje již přes čtvrt roku! Bojuje se tam na barikádách,  revolucionáři  házejí  molotovovy koktejly a dlažební kostky na hlavy demokratické policie, zabíjejí policii, přesně tak, jak to konaly ultramarxističtí anarchisti vedeni Danielem Cohn Benditem, dnešním europoslancem, v 68. v Paříži a pak v řadě demokratických zemí. My něco takového však  nechceme! DCB  tenkrát prohlásil, že hodlá svrhnout  demokratické režimy. /V rozhovoru s JPS/ Přihlásil se k marxistickému anarchismu a tato koncepce politiky EU dnes zvítězila a jako mor se šíří Evropou. Neschvaluju bohatství toho Janukovyče, ale nedávno na internetu běžely záběry vily toho pomateného zeleného viceprezidenta  USA, myslím AL Gore to byl, zelený - a v jaké rozmařilosti on žije, hanba mluvit.  Od medií i politiků, kteří takto jednostranně kritizují nešvary to je nezodpovědná licoměrnost  a napomáhání šíření zla po světě!

0 0
možnosti

A51d25a75m 72S89t60a59v72a

2. 3. 2014 21:03

V žádném !!! případě neomlouvám a neobhajuji sovětskou poválečnou přítomnost ve Střední Evropě. Ale všem je snad jasno, že SSSR  do Střední Evropy vtáhla jen a jen vojska Německá. A jen hlupáci a věční pomýlenci mohou kritizovat prezidenta Beneše za Únor 1948. Přítomnost SSSR u nás zapříčinila a rozhodla II. sv. v. se svým násilím. Licoměrná marxistická anarchistka Šabatová kritizuje za obdobné věty pan Křečka - ale tím se vysmívá lidové moudrosti, že každé násilí plodí násilí. Jak typické pro marxistické anarchisty, kteří nám diktují politický trend.

0 0
možnosti

Tedy pane advokáte, a co guláš o diktatuře ulice?:-)

0 0
možnosti

Toho Jacka bylo asi moc ..Rv

0 0
možnosti

Dobrý článek, dávám karmu.R^

1 2
možnosti

Jediná alternativa je ovšem asi zaplatit ruskému etniku aby současné území ukrajiny opustilo.

A to pravděpodobně i jim zaplatit všechen majetek který nyní používají k obživě a kterého se na východě a jihu ukrajiny prostě vzdát nechtějí... (pak je taky otázka kam by šli... protože bez toho majetku a země by v rusku byli jen další nezaměsnaní a to Putin nepotřebuje)

¨co ovšem vážně nechtějí aby jim vládli majdanisti z Kyjeva. A to tak že za žádných okolností. (Navíc z ekonomického hlediska potřebují na východě bezcelní zónu s ruskem podstatně víc než asociaci s EU do které stejně žádné jejich zboží a služby nejdou)

1 0
možnosti

Tak já hlavně netuším, jak je těm Rusům na Krymu ubližováno. No a když se jim tam až tak moc nelíbí, tak můžou své majetky prodat a jít domů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik