Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

EU je nesvoboda, příkazy a zákazy, co musíme a co nesmíme. A právě proti této nesvobodě VK jako jeden z mála odvážných stále bojuje, takže si plně zaslouží toto vyznamenání bojovníka za svobodu. EU je svobodná jen pro nesvéprávné fanatiky![>-][>-][>-]

3 1
možnosti
SN

:-) JE to velmi pěkně napsáno a skutečně to vystihuje přesně povahu expresidenta. Zvlášť to, že čtení Rychlých šípů považoval za ztrátu času. Pro nás byl Mirek Dušín a jeho parta vzorem, v dospělosti jsme trochu  od tohoto ideálu upustili,(bohužel), ale přesto z toho v nás něco zůstalo .  U jeho osoby je tolik nevyjasněných míst, možná to jednou naši následovníci objeví a vytáhnou na světlo. R^R^R^

1 3
možnosti
Foto

To je opravdu úžasný blábol. Na tom jste musel dlouho pracovat a bysty "velikánů" u Klause ve vitríně? Neměl jste při psaní toho textu virózu?

A mimochodem, ta medaile už je nějaký ten pátek stará, trochu tady vaříte druhák či dokonce třeťák, ale hlavně: Není to medaile za boj proti komunismu, ale za celoživotní postoje zaštiťující svobodu.

Asi byste byl nejraději, kdyby onu medaili dostal nějaký bývalý nomenklaturní komunista, který se po vyhazovu z KSČ uchytil v Chartě.

5 5
možnosti
DK

Mistře Hermánku, vyhrál jsem sázku. 

Vsadil jsem se, sám se sebou, ještě než jsem komentáře otevřel, že hlavní slovo tu budete mít vy.

3 1
možnosti
ZB

Tady něco smrdí, je naruby. Klaus zosobňuje to nejhorší co v Česku je. Tedy pokud nebude souzen, pak se nic k lepšímu nepohne.

3 2
možnosti
Foto

Jasně Beránku. A za úsvitu bude popraven.

3 1
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik