Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61o85s78e21f 78P24o17t58r

17. 12. 2013 18:40

Pane Kysela,

Kalousek má prostě opět pravdu, a to vy, jeho duševní nepřítel, nemůžete přenést přes srdce, že ?

0 0
možnosti

Pane Potře, v čem má pravdu? Snad v tom že jako ministr financí zvýšil dluh naší republiky víc než kdokoliv před tím? Pak ano. V tom že promeškal, zapomněl, včas se nepřidal k arbitráži MUS a srojí nás to 13 mld. Kč? Pak ano. V tom že prosadil mnoho rozporuplných zakázek pro Českou armádu, které stály i lidské životy?(Viz padáky.) Pak ano. Pokud kecám, prosím sdělte mi v čem se mýlím. :-)

0 0
možnosti

Nic proti té prohibici ,ale i opilý Kalousek je bohužel chytřejší,  než budoucí premier a bývalý ministr financí jehož schodky státního rozpočtu jste ve svém poctivém výčtu neuvedl . Navíc ten Kalousek se z toho na rozdíl od Sobotky vyspí.Příště napište jen nesnáším Kalouska a všichni už budou vědět.

7 1
možnosti

:-)   Kalousek je sice chytrý, ale hlavně vychytralý, vyčuraný! Mazaný jak Žito! Ale teĎ jde do tuhého! Cítí, že i on jako nejlepší rétor ve sněmovně,(jak jsem ho slyšel v rádiu, to uvedl jako důvod, proč ho po prvé nezvolili za místopředsedu), že se smyčka pomalu utahuje.  On jako jediný zachránce demokracie v této zemi, se za to musí bít do poslední kapky krve. A tak mele pořád dokola, jako mlýnek, žádná nová myšlenka, ale je vidět, že si to užívá. Jeho výraz tváře...v poslední fázi, to je duševní orgasmus!!! R^R^R^

4 3
možnosti

...upřímně řečeno...takovýto plivanec poněkud nechápu.....

7 1
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik