Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako vždy jde ,,pouze" o ,,kapitál". Člověk-občan, kdekoli, je ve skutečnosti nepodstatný. Max. jako zboží, popř. jako kanoneffuter. Režim, nerežim:-/ Důležití jsou toliko kormidelníci a kapitáni. Hrají svůj licit. mariáš, či pokr. Nakonec už nějakej Marx prohlásil, že kapitál nezná hranic. Ty se posouvají poze podle toho, o který, nebo čí zrovna jde. Na burzách i vojensky. Ostatní je jen více, či méně úspěšná propaganda a jak moc se jí jak kdo nechává ovlivnit.8-o:-/

0 0
možnosti
Foto

Vy fandíte Rusku, že? Sousední stát má určitě právo zajímat se o ústavnost v sousedním státu. Bohužel nemá právo jej okupovat. Jinak by mně doopravdy zajímalo, jaká je pravda o Banderovcích. Mám za to, že to ta "pravda" co do nás cpalo školství řízené KSČ nebude. Minimálně třeba i tím, jak tutlala účast Banderovců na květnovém povstání.

1 1
možnosti

Asi takhle. V tomhle Match Pointu nefandím nikomu z hlavounů. Protože všechno odskáče prostý lid. Je to sice fráze, ale je to tak. A je jedno na které straně je víc krve. Alespoň těm hlavounům to je úplně šumák.

3 0
možnosti

Japonsko tam nesedí, dle stávající ústavy nemá a ani nemůže použít armádu k útočným akcím....sice v poslední době byly jisté snahy o změnu v tomto směru, ale zatím nic....

Jinak pochybuju, že by Čína Japonce pustila kamkoliv v tom kusu světa na pevninu....

Co se týče USA vs Rusko, tam se Čína zapomíná úplně. Čína bude na straně Rusů, zatímco USA bez Číny je asi jako vy bez své banky, kde máte uložené všechny své peníze.... Takže bych to viděl spíš, že slunce zapadá nad Západem.

3 0
možnosti
Foto

Nejsem příznivec DSS, to ani náhodou, ale co říkáte, nehodil by se nám takový jemný import jejich revoluce? Nedozrály náhodou poloměry v naší zemi k takové jemné revolucičce?

Myslím, že je vhodnější zabývat se našimi problémy, než kecat do záležitostí státu, které i ně samé jsou poněkud nepřehledné.

0 1
možnosti
Foto

S posledním odstavcem s Vámi plně souhlasím (i když faktem je, že ať si tady vzájemně kecáme co chceme, tak situaci na Ukrajině to vůbec nijak nezmění, takže ne zcela rozumím těm vyhroceným emocím některých diskutérů).

Ale i když jsem se současnou vládou ČR hrubě nespokojen, nesouhlasím s tím importem revoluce už jen proto, že by se toho podobně na Ukrajině téměř určitě velice rychle chytili extrémisté (a ta zpráva z Deníku o DSSS to jen potvrzuje).

3 1
možnosti
Foto

Také jsem tu zprávu o DSSS četl a celkem mi to do té ukrajinské skládačky zapadá :-/

2 1
možnosti

Přečtěte si také, co píše pan Hasenkopf na svém blogu na Aktuálně. Je to velice zajímavý a stručný a srozumitelný rozbor situace z hlediska právního.

2 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik