Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ČSSD na tom bude bita, udělala úplně stejnou kardinální chybu jako ODS. Každá strana, která vyhraje, má mít svého ministra financí, aby mohla plnit program. ČSSD tak nemůže, zaplat pánbu, plnit celý svůj program, takže je dost pravděpodobné, že dopadne jako ODS. Ministr financí je nejvyšší šarže, to jsme viděli na chemikovi a ostatních ministrech financí. Jen na něm záleží, komu kolik přidá navíc.

0 0
možnosti

Jsem si jistý, že ve své firmě by takto nehospodařil. Takže jak to myslel, že stát by měl hospodařit jako firma...

0 0
možnosti

Z34d14e56n87a 96K25o41č26í

1. 2. 2014 18:09

O čem to mluvíte ?

Nějak postrádám smysl vašich vět !!;-D

1 0
možnosti

Podle mě všichni, kdo se snaží v dlouhých analýzách a úvahách prokázat, že stát se nedá řídit jako firma a pořád dokola straší střetem zájmů, možná ten výrok pana Babiše, že bude "stát řídit jako firmu", vůbec nepochopili.

Já jsem to totiž pochopila tak, že Babiš ze svého řízení firem přenese do řízení státu prvky do této doby v řízení státu nebývalé, a sice selský rozum, kupecké počty, hospodárnost, šetrnost, odpovědnost, důslednost, smysluplnost...

3 0
možnosti

Paní Nečasová, kéž byste měla pravdu. Něco mi tu ale nehraje. Vím, že Babiš je svým způsobem mimořádně inteligentní. stále říká, že bude hledat rezervy. Jak je možné, že není proti zavedení čtyř nových úřadů či ministerstev, úplně zbytečných? To není vyhazování stamilionů???

0 0
možnosti

J65a63n 38R68á21ž

1. 2. 2014 14:54

Babis je stejný problém jako Zeman. Oba vzbuzují emoce a jak sledují,u stejného typu lidí. Lidí, kteří se ohánějí demokracií,ale nerespektují její základní princip: Svobodné volby. Zemanovi dalo voličstvo v přímé volbě víc hlasů, než dostala ODS +TOP09+Úsvit dohromady v Sněmovních volbách a Babišovi dalo hlas přes 920 tis. voličů, čímž dali jasně najevo, že jim nevadí ani jeho minulost,ani jeho podnikání. Respekt k výsledkům voleb je to,co dělá demokrata,ne plané kecy o demokracii a pomlouvání vítězů.

7 0
možnosti

Děkuji pane Ráži za váš příspěvek v diskuzi. R^

1 0
možnosti

Už dlouho si říkám, že ODS vlastně nemá žádný program. Jediné co prezentuje za program, je plivani na Babiše

7 0
možnosti

V podstatě je to propagace Babiše.Už na volbách presidenta to mohli vidět.Lidi reagují opačně, neboť znají dobře ty,kdož plivou.:-)[>-]

2 0
možnosti

Andrej Babiš opustil svůj byznys. ;-D;-D;-D

.

Děkuju, moc jste mě pobavil!

2 3
možnosti

Opustil svůj byznys jako zaměstnanec, ale stále je vlastníkem.

0 0
možnosti

Ano pane, souhlasím s Vámi. Babiš určitě není svatej ale ten povyk, který vyvolává z řad ODS a TOP jasně ukazuje, že je to správná volba. Uřízl soudruhům státní cecík a doufejme, že nadlouho.

2 1
možnosti

Zklamu Vás pane Fiala, ten "cecík" převezme do svých rukou. Proč by si nechával majetek v hodnotě sto miliard a přitom přijal funkci ministra financí?

3 1
možnosti

R^

Andrej Babiš je nás obyčejných lidí jedinou nadějí na zastavení rozkrádání naší země, na kterém se podílejí tak zvané řádné parlamentní strany, které nám zde vládli do nedávné doby. S vědomím všech reálných obav našich politologů si však musíme ujasnit, kdo byl příčinou vítězství Andreje Babiše: Nenasytní politici tak zvaných řádných parlamentních stran. A kdo se nejvíc bojí Andreje Babiše? Kdo nejvíc křičí? ODS nadále pěstovaná ve starém duchu a Miroslav Kalousek se svojí TOP 09! Kdyby nenasytní politici vrátili jen za čtyři roky zpět to, co si z našich peněz nahrabali, měli bychom státní rozpočet vyrovnaný!

:-)

5 2
možnosti

Už vím proč.

Jsou svatí....spravedliví...pravdomluvní...prostě jediní...

0 1
možnosti

V obou velkých stranách bylo mnoho korupce. Je tu však novinka. Miliardář, ale to by tak nevadilo. Vadí to, že zbohatnul díky miliardovým dotacím z našich daní. A tento majitel tří set firem si koupil media, takže novináři nebudou riskovat ztrátu zaměstnání kritikou jeho skutků. Navíc se pojistil, že na ministerstvu má svého člověka. Ministr financí je nejvlivnější osoba, jen ten rozhodne, komu co přišoupne. Jen ten rozhodne, bude-li se rozhazovat nebo opravdu šetřit. Je tu mimořádné riziko, který levičák nevidí. Jedinečná příležitost nahrát si do vlastních firem. Proto tam nechce člověka z ČSSD. Dokument zveřejněný na jiném blogu dokonce dokazuje ne jednodenní setkání s STB, ale dokonce velmi dlouhodobou spolupráci s STB. Navíc ÚPN odevzdalo bratislavskému soudu dokumenty, že udával kolegy. Proč se znal osobně se všemi premiery? Proč loboval na poslední chvíli o dotace na řepku? Zruší-li všechny dotace nebo aspoň zařídí, aby český zemědělec dostal stejné dotace jako Němec, pak ho budu chválit  do nebe.

0 3
možnosti

Hezkou sobotu.

Myslím si, že zavedené strany zavedených zlodějů to mají v budoucnu spočítáno. Na řadu přijdou nezavedené strany. Budou-li to strany zlodějů, ukáže čas. Ovšem jedno je jasné. Pan Babiš to bude mít těžké. Od pana Kalouska, od druhého "pana čistého" z ODS a díky tichému zákulisnímu jednání šedých eminencí přilepených k politickým stranám.

Je mi záhadou, že těm co teď na panu Babicovi vidí vše špatné, to špatné nevadilo na jiných politicích ( ideově spřízněných) po celou historii od roku 1989. To je divné....

Nu holt bližší košile než kabát...

2 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik