Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To ještě není povolené??  Bordel je na každém rohu. Já to v Čechách posledních 20 let pravidelně navštěvuji s kamarády. Není to zrovna levné, minule jsme tam nechali 80 000, tis. Kč. A můj známí s Ukrajiny tam vůl utratil 200 tis. Kč. Na běžné oslavy 5-6 holek stojí cc. 60 tisíc. to by se mělo zdanit.!!;-D

1 0
možnosti
Foto

Kdyby byl Kalousek pro legalizaci budou všichni zdejší blogeři proti legalizaci a tak je to se vším hlavně proti Kalouskovi i když má pravdu!!

0 0
možnosti
TK

Nejen proti Kalouskovi, ale i proti Hrdličkovi. :-)

Vy nechcete vidět ten rozpor mezi zastupiteli města Prahy a poslancem Kalouskem? Vždyť jsou z jedné strany? Jelikož radní mají blíž realitě dnešních dní, než někteří "stálepolitici" , je předpoklad, že jejich návrh je realističtější. Na tom se shodneme? Pokud ano pak mě, prosím, vysvětlete, proč zastupitelé posílají tento návrh do sněmovny, když jejich spolustraník je ihned, a velmi radikálně, proti?

Není jen a jen o tom aby se mohl předvádět? Je to sice poslední dějství, ale třeba by ještě děkovačku před oponou chtěl zažít. A pro pana Bendu, tam by to byla první a poslední děkovačka. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jak Maruška ke štěstí na štatlu přišla. Ne že by až přes úřad vlády, ale co kdyby, že. Či sněmovní kantinu. A jinak nejstarší řemeslo je hrnčířství. Jelikož bylo nutno v nečem vařit mamumta.A hospodynˇka za hrnec platila naturálně. Pak teprve vaření. Láska prochází žaludkem, ale ten počátek....;-)

0 0
možnosti
Foto

Že to teda máte starosti ! Jestli ale touto "černou dírou" uniká významné množství daní , Babiš & Comp to odhalí.

Ta "černá díra ", to je kouzlo nechtěného !:-)

2 0
možnosti
Foto

Oni mají ale pravdu. Kdyby to byla práce, tak by o tom byl dávno v Rusku natočen minimálně 20 dílný seriál :-/

2 0
možnosti
Foto

Vse, co prinasi zisk, je prace.

1 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik