Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J17o35s60e18f 39P38o88t30r

14. 11. 2013 20:43

Pane Kyselo,

některé vaše argumenty jsou úsměvné.

Prodloužení odchodu do důchodu, chápe (i když s tím možná nesouhlasí) každé malé dítě. Prostě se ty děti nerodí a vy chcete, aby až bude republika plná důchodců je živilo několik k smrti udřených mladých lidí ?

Podle vás, za to, že se děti nerodí, lidi spolu nemají sex může Kalousek ?

A neříkejte, že lidi nechtějí mít děti do téhle doby. A která doba byla lepší ?

Náš národ se má v dnešní době nejlépe v celé své historii. Že se nerodí děti je jen důsledek touhy po pohodlném a za nic neodpovídajícím životě.

0 0
možnosti
JH

Autore, již jste si připustil, že byste přišel úplně o všechno? Jako lidé na Filipínách. Asi ne, taková úvaha jde úplně mimo Vás. Tam by měl pomáhat stát za vydatného, dobrovolného přispění soukromých osob. Ne dávky, ale rozvolnění zaměstnaneckých zákonů, které by umožnily zaměstnat bez byrokracie někoho byť na jeden den a okamžitě jej vyplatit. Myslím, že takový systém by uvítali zejména cigáni, kteří nemají schopnost měsíc soustavně pracovat a čekat na peníze, z kterých mu byrokracie a kořistnický stát nakonec polovinu vezme. Rovněž by to fungovalo jako zkušební doba a člověk osvědčivší se by mohl získat smlouvu. Kdo se přičiní přežije, kdo ne zemře. Takový je zákon přírody a kdo jde proti přírodě, zemře taky.

0 0
možnosti
MD

Stav veci lze popsat ruznym zpusobem. Vas je jeden z tech popisnych. Karma.

6 0
možnosti
MS

"Zkrouhneme jim státní podporu na stavební spoření ..."

 

Vy byste lidem tu státní podporu asi zdvojnásobil a důchody byste zvyšoval o dvojnásobek inflace, co ? Proč by ne, vždyť vláda má peněz dost. ;-D

2 1
možnosti
Foto

ano správně, za všechno může Kalousek!!!

A cyklisti!!!

6 1
možnosti
MD

Kalousek je symbol, uz proto ze je byl pri tom, tak uz to chodi.  Seznam celeho tvurciho tymu zalostne podoby naseho statu je bezne k nahledniti na webu.

4 0
možnosti
Foto

Souhlas. Lidé, kteří pracují, jsou na tom v hodně případech s příjmem stejně jako ti, kteří nepracují. S příjmem stejně, celkově ještě hůře. Nehovořím o Praze, ale o místech, kde lidé normálně berou za práci kolem dvanácti tisíc hrubého a ještě musí být rádi, že vůbec nějakou práci mají. Když by o ni přišli, dostanou na pár měsíců podporu a pak někdy vůbec nic, protože žijí v domácnosti s někým, jehož příjem přesahuje životní minimum pro dva lidi. Například. Řešení nevidím, protože zrušené podniky už sem nikdo v tomto režimu nevrátí a protože ty na dávkách také nemůžeme nechat umřít.

8 1
možnosti
LS

To jako rovina 3 a 4 je podle vás skutečnost? Osobně si myslím, že je to naprostý nesmysl co tu tvrdíte ... mohl byste to prosím dokladovat nějakým odkazem na zákon či prováděcí vyhlášku?

Nejsem si vědom toho, že by existovala "dávka na otop" ... co se bydlení týče, pokud se nepletu, je dávka fixní a rozhodně se nezvyšuje s výší nájmu. Nicméně přesně to nevím, protože žádné dávky nepobíráme.

0 0
možnosti
MS

Máte pravdu, příspěvek na bydlení se vypočítává podle normativních nákladů na bydlení. Někdy ovšem může přesáhnout i obvyklé nájemné v bytě I.kategorie, což je podle mne velká zhovadilost.

 

http://www.kurzy.cz/kalkulacka/prispevek-na-bydleni/

3 0
možnosti
Foto

Počet lidí na sociálních dávkách není odvislý od kvality vlád, ale od existence sociálních dávek. Kdyby nebyly, lidé by se víc snažili si nějak pomoci.

7 3
možnosti
Foto

V oblastech, kde zrušili skoro všechno hospodářství, si lidé těžko mohou pomoci. Ano, lze bohatým sekat trávníky, odhazovat sníh, sbírat šrot, hlídat a doučovat děti, ale příjem za to nestačí ani na jídlo, natož na bydlení.

7 3
možnosti
RK

To se vám povedlo ;-D. Píšete to v době povolební, kdy socani slíbili všechno slevnit a ejhle ......vše půjde nahoru a Kalousek není u toho .....;-D

5 1
možnosti
EN

Vážně si myslíte ,že Chemik u toho není ?

8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik