Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J24a21n 20R82á27ž

6. 12. 2013 13:31

Za článek karma!

P.S. Jste-li občan ČR, je Zeman Vaším prezidentem, i když jste ho nevolil. Takže nadpis je faux pas.

0 0
možnosti
Foto

pokud nejste schopen pojmout, že existuje víc než jeden význam této věty, pak bych tím faux pas moc nešermoval;-)

0 0
možnosti
AS

A83d68a24m 47S91t81a38v49a

6. 12. 2013 11:40

"vidí dík své předtuše, možná dík.." autore, nic za tím nehledejte. On jenom a pouze myslí  a logicky si srovnává souvislosti.... To ostatně, dokáže každej, kdo není jó "pitomej", jak se prezident za rekonvalescence v Lánech navykl vyjadřovat...  Jo, a kdo nemá nos nahoru, ať mu do něj krápe, nebo lítají mušky... to pak nedokáže přemýšlet.  Ale takových s nosem nahoru  je, žel, moc.  A pak se jen divěj.

1 0
možnosti
MD

Cetl a ani nepreskakoval. Tedy karma.

0 0
možnosti
LV

Souhlasím s Vámi ve způsobu vnímání M. Němcové. Nikdy neměla charisma, hrála si na chlapáka, byla přitom mírně řečeno legrační, a snad kromě ní a členů ODS si to uvědomovali všichni. Ale

"Babišova strana jsou podle mě Věci veřejné 2". Co je na tom smyšleného nebo nepravda? Je to opět jen a jen podnikatelský projekt ambiciózního byznysmena. Od Bárty se Babiš (není jiný "ještě ne politik, který něco dokázal, co funguje") liší jen tím, že se mohl poučit z jeho chyb a navíc měl proti Bártovi prakticky neomezené zdroje. Mimochodem značnou část těchto zdrojů použil na přímé ovlivnění médií s cílem zakrýt skutečný původ těchto zdrojů.

A že Zeman "dal Babišovi šanci"? O jakém "gestu dobré vůle" to proboha mluvíte??? To myslíte vážně, že Zeman je nějaký "báťuška", co rozhoduje o všem? Babišovi dali šanci voliči, ne Zeman. Ten už do toho nemá co mluvit. Pokud Babiše nejmenuje, reálně mu hrozí to, že přijde o pravomoci nebo o mandát. Babiš se s ním mazat nebude. Má dost prostředků a možností, jak změnit ústavu.

0 1
možnosti
PK

P60a42v70e82l 66K54r95á71l

6. 12. 2013 10:38

Já měl za to, že jste z politiky chtěli odstranit peníze. A ejhle, pan BAbiš jich má dost tak se s tím nebude mazat ?

Jo a paní Němcová, ono opravdu neměla charisma pro Ty, ktěří musí být vedeni diktátem, ale pro samostaně myslící ano. A v tom se právě odlišujeme.

Jinak se mně líbí titulek, který je zavádějící protože víc jako polovina článku je o vylévání zloby a zášti na někoho jiného.

Ale budiš, určitě jste toho dokázali v životě hodně a dali jste práci nebo ji zajišťovali pro hodně lidí.:-P

0 1
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik