Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono se to v cigaretovém kouři a odéru kořalky ani tak nerozpustilo, ono to z něho vzniklo. 50 mld. z cigaret a 30 mld. z chlastu je peněz až dost. Místo do zdravotnictví se tyto peníze proflákají na sociálno, neziskovno, genderovno, multikulturno, gaylesbovno. Cigarety a chlast postavit mimo zákon, zabíjejí, všechny příspěvky zrušit. Nikomu ani korunu a to bude Chicago, Náměstí nezávislosti i Chánov v jednom. Jen nepodlehnout pravdoláskařským, kavárenským povalečům, kteří to nazvou fašismem a útokem na kulturní úroveň národa. To jsem zase zplodil blbosti.

0 1
možnosti

Souhlas, autore, souhlas!

Sociální dávky pro chudé nejsou ve skutečnosti pro chudé, ale pro bohaté gaunery, kteří z toho žijí. To víme dávno. A našim politikům je to jedno.

Údajně, pokud sečteme všechny ztráty ve všech oborech, které jsou našim politikům zcela lhostejné nebo je dokonce organizují, dostaneme se prý k sumě 400 miliard korun ročně, které se ztrácejí z našich peněz. Jen z peněz na naše zdraví mizí ročně 50 miliard korun! Nepředstavitelné!

A Ty tomu věříš, že současná vláda s Babišem s tím něco pozitivního udělá? Snad! Odeesáci, topáci ani socani s tím nic neudělali! Babiš je pro nás polední nadějí. Chatrnou nadějí, ale skutečnou nadějí. Pak bohužel máš pravdu, pak už je jen Majdan! Skutečné elity (nikoliv ty naše politické pseudoelity!) se toho obávají již dávno!!!

:-)

0 1
možnosti

:-)Tak určitěééééé:-) Samo že tomu věřím. Doposud se do politiky etablovali lidé, kteří měli sice nějaký profesní úspěch, ale málý, jen na malé kupičce hnoje, na malém dvorku. A hlavně, chtěli ukojit v politice své ego. EGO ovšem s velkým osobním profitem.

Teď, zdá se, začínají fungovat principy, kdy do vrcholové politiky jdou úspěšní lidé. Ti se nepotřebují zviditelňovat. Oni jsou viditelní ve svých profesích. (Jasně, že tam nalezou zase nějaké špíny, ale brzy se odstraní zrno od plev, zatímco dosud tam byly jen plevy, zrno se házelo přes palubu.)

Já tedy věřím. Věřím i tomu, že se postupnými kroky dopracujeme k normálně fungujícímu, demokratickému, státnímu systému, kde bude právo pro všechny když ne stejné, tak hodně, hodně podobné.

A jsem přesvědčen, že tato vláda najde i sociální vyváženost.

Je to o lidech, o nastolení pravidel a o kontrole dodržování danných pravidel.

0 0
možnosti
Foto

Proč jen Severní Čechy? Je to všude stejné.....

1 0
možnosti

Souhlas. To byla odezva na zprávu z novinek.cz, kde byla diskutována situace v Ústí nad Labem.

Začalo to Mtiční ulicí, přijeli experti z EU, někteří naši vlezdozadkové je doprovodili a dnes je v Ústí i jinde problém. Zaděláváme si plánovaně na osady typu Letanovce, Vatrisko, Bedřiška .....................................?? Prozatím ano.

1 0
možnosti

Blog má jen jednu chybu, toto se týká celé EU, kam se sjíždějí sociální migranti z celého světa. Místo toho, aby byli důrazně odmítnuti, však matka příroda by si s tímto negativním jevem poradila, mají zastání u pseudohumanistů všeho druhu.  Pravdou bude, že jednoho dne až to bouchne, že to nebude žádná sranda

6 0
možnosti

Vážné je, že v duchu ideologie multikulturalismu nepodporujeme inkulturaci a dokonce naopak přijímáme nejrůznější i zrůdné ideologie a kultury!

To bude jednou mela! Já naštěstí už budu pod kytkama, ale co naše dětí!!!

:-)

1 0
možnosti

Nový fígl neviditelných- U Kauflandu mne jedna taková s vrchovatým nákupním košíkem požádala, abych ze svého mobilu zavolal na bezplatnou linku pro taxíka. Nevolal jsem, ale pak jsem se dozvěděl, že taxikáři mají jejich čísla zablokované, protože se rádi nechávají vozit zadarmo...

2 0
možnosti

Nastesti nebo bohuzel, jak se to vezme, cesi jsou spis priznivci toho, sedet s vyvalenym pupkem a lahvacem u compu a brblat

2 0
možnosti

Bojím se, že každá číše jednou přeteče...

4 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik