Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J67o46s55e74f 50P98o30t86r

25. 11. 2013 21:35

Pane autore,

tvrdíte, že váš dědeček byl chytrý člověk, ale vy jste to asi po něm nezdědil. Spíš máte nějaké problémy, které si kompenzujete nenávistí ke Kalouskovi - ano, tak to lidi s problémy dělají, že si najdou zástupný cíl.

Pokud jde o tu blbou náladu, tak tu již léta a léta způsobují  nezodpovědní novináři - každá negace znamená vyšší náklad , vyšší sledovanost,  a nezodpovědní opoziční politici, kteří se snaží rozvrátit vše co momentální vláda udělá.

Životní úroveň není výsledkem jedné vlády, to je výsledek součtu činnosti vlád za 10 až 15 let

0 0
možnosti
Foto

Nedělní Otázky Václava Moravce budou tento týden ve středu?

0 1
možnosti

Tak to jste si z té debaty moc neodnesl, pane autore. Škoda, byla velmi zajímavá a také poučná. Kalousek vystupoval tolikrát, kolikrát mu bylo přiděleno slovo a příležitost rozhodně nepromarnil. Přesto bylo nejzajímavější částí debaty vystoupení g.ř. ČS. Doporučuji každému si přehrát. Není to tak, jak hulákala opozice, že vláda, a zajisté že především státní škůdce Kalousek, se zasloužili o propad ekonomiky. Ano, vláda se také zasloužila (šetřením). Propad o jeden procentní bod. Zbytek (- 4,5 až - 5 proc. bodů) jde na vrub blbé náladě (lidé se rozhodli především spořit, vklady v bankách vzrůstají, vypadá to, že lidé na tom nejsou tak špatně, jak tvrdí levice). Lidé podle analytiků ČS mají politikům za zlé jejich rozhádanost, neschopnost dohody, fakt, že cokoliv udělá jedna strana, ta druhá vzápětí rozcupuje. Za poslední, jde o odchod investorů a podniků ze země, což potvrdil i mpř. Svazu průmyslu. Za to může taky Kalousek ? A sám ? Není to náhodou tak, že zodpovědnost padá na všechny polistopadové politické reprezentace ?

Bez karmy, pane autore. Špatně jste totiž poslouchal.

5 3
možnosti
PC

P78e86t36r 93C80h47ý23l57e47k

25. 11. 2013 7:41

Tady je na místě se zeptat, kdo tu blbou náladu vyvolal. Není to náhodou TOP + ODS, které založili kampaň před volbami na strašení Řeckem? Pokud k tomu přidáte kroky jako destrukce sociálního systému, podkopání příjmů penzijního systému tak se nejde divit, že lidé mají špatnou náladu.

V sobotu jsem četl komentář od Kellera, a ten byl přesný. Reagoval na vyjádření ČNB při intervence proti koruně - že se lidé mají začít chovat rozumně. Oni to již dělají - z méně než průměrného platu si mají odkládat stranou, platit si penzijní a životní pojištění, spořit dětem a ze zbytku nejen vyžít, ale i kupovat spotřební zboží. Důležitým sdělení Kysilky bylo především to, že naše víra v budoucnost je horší než u Španělů, kde je 25% nezaměstnanost (50% u lidí do 25 let). Tam je zakopaný pes.

2 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik