Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Nikdo v té době nevěděl, jak se má socialistický majetek privatizovat. Jen VK měl díky cestám do ciziny určité vědomosti o tom, jak se to dělá. Proto s Ježkem vymysleli a on prosadil kuponovku, která nebyla krádež, ale pro některé i výhodný obchod. I já jsem na tom vydělal. V té době nikdo z nás nevěděl, co jsou to akcie...VK byl skutečně jediný, kdo byl při hlasování proti zakládání tolika bank, může si pan Macháček lhát sebevíc, ale to je skutečnost. Jediný hlas proti 99 nemůže nic prohlasovat!!! Jako ministr má určité pravomoci, např. prosadit kuponové knížky, ale při hlasování o zákonu má sílu jen jediného hlasu a tam i jako ministr nemůže nic prosadit. Jakýkoli zákon se dá prosadit, bude li hlasovat minimálně 101 hlasů, v žádném případě nestačí jediný hlas!!!

0 0
možnosti
MP

Kdyby měl VK skutečně moc jakou mu někteří připisují, nikdy by nedošlo k vzniku tolika bank, které následně zkrachovaly. Jediný hlas, který byl proti tolika bankám, proti 199 nic nezmůže.

2 2
možnosti
Foto

Proč tak zkreslujete? A nebo jste pořád jen žil s klausobrýlemi na očích?

V době, kdy Klaus byl předsedou ODS, tak NIKDO  z ODS neudělal nic, co by Klaus nechtěl, jinak by letěl.

Proto i babky byly v jeho režii. Pokud si nepamatujete, najděte si dobový tisk a určitě tam najdete jeho teze, že zakládání bank se nesmí regulovat a ty pak musí svou životaschopnost osvědčit na trhu.... Což se stalo a pak to taky stálo...Moc peněz.

1 1
možnosti
Foto

J96i91ř71í 44K34i22n23d17l

18. 11. 2013 10:46

Já jenom žasnu jakou měl V. Klaus moc.  Teperve v současné době se dozvídám, že Klaus dokonce sám o sobě mohl rozhodnout o privatizaci . Já si dones myslel, že privatizace byla věc, kterou nevymyslel a protože ji prosazovalo OF, tak ji prosazoval také a také na závěr byla schválena Federálním shromážděním. Teď se dozvídám, že to vše udělal Klaus. Dodnes jsem si také nemyslel, že Klaus jako jediný věděl, co se stanane si investičními fondy a že také věděl co s nimi udělá Kožený, kterému Češi svěřili dobrovolně svoje kuponové knížky. Jak dnes čtu za vše může Klaus, který vše předem předvídal. No to jsou věci jeden člověk takovou moc, která nebyla ani za komunistů.

3 4
možnosti
JN

To už psal velmi známí spisovatel, přesnou analýzu jeho nemoci ;-) : 

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/323821/Je-Klaus-nemocny.html

2 1
možnosti
Foto

Popsal jste Klause dosti výstižně.

Hodně lidí ospravedlňuje Klausovo označení těch lidí za nemocné. Budiž, mají ho rádi a kryjí ho pietním aktem. Nebudu ani zpochybňovat, jestli si pamatuje obličeje "ausgerechnet", určitě se neustále rozhlíží a proto vidí a pamatuje si všechny lidi, kteří kdy byli přítomni jeho pietních aktů. Proč ne.

Jen se ptám: Kde jinde mu mohou lidé vyjádřit svou nevoli? Existuje jiný způsob? A hned si odpovím: Neexistuje!

On totiž tento "profesor" s občany nekomunikuje a každý nesouhlas odmítá, neboť nemá rád oškliví slovíčka. A pokud by mu někdo napsal, tak žádnou kritiku k němu filtr stejně nepustí, to mohu potvrdit.

A tak několik odvážných vyjevilo Klausovi svůj názor. Dokonce myslím že ve chvíli, kdy už odcházel. To ale není podstatné. Podstatné je, že vykřikli pravdu a vyjádřili nespokojenost a on je označil za nemocné!!!

"Profesor" sám je nemocný, sám naplňuje znaky uvedené choroby.

4 6
možnosti
JT

Opet jen tupa agitka proti Klasuovi. To opravdu nejsou nejake zasadni a pravdive argumenty vyvracejici jeho tvrzeni a ciny ? Nezlobte se na me, ale vykostruovana "afera" s propiskou je dost malo.

5 4
možnosti

J27a75n 23Č33a81p39e97k

18. 11. 2013 10:10

Pane Kyselo,vždyť se můžete dát léčit když jste nemocný.

2 1
možnosti
PN

P82e53t79r 69N35ě81m88e38c

18. 11. 2013 9:47

V tomto pripade slo hlavne slusnost a hlavne NEslusnost "peti kriklounu" pri pietnim aktu.

2 1
možnosti
MP

Autore, nemluvte za celý národ, ale jen za sebe! Scházejí-li se stejní lidé každoročně na akcích, kterých se účastní i on, a vždy nějak provokují, asi jsou skutečně Průšové.

2 5
možnosti
LS

Nechci se zastávat ani jedné strany, nebyl jsem tam ... ale jak jinak se mohl pan K tak snadno zbavit "obtížného hmyzu" a přehodit důkazní břemeno jinam? Prostě pronesl co pronesl ... je to uvěřitelné, smyje ze sebe tu "špínu" co na něj nakydali a udělá ze sebe tak trochu oběť, získá tím sympatie a antipatie přesune na těch pár nespokojenců, kteří mu cosi vytkli.

Mám-li k nějakému politikovi výhrady, nebudu mu do očí říkat něco jiného. Potkám-li ho na nějaké akci kterak se chlubí svými (nepatrnými) úspěchy a zcela opomíjí (očividné a kolosální) neúspěchy, pak si dovedu představit, že se takovým "křiklounem" stanu.

5 2
možnosti