Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Pane Kyselo, vždycky jsem Vám fandil, ale snažím se být objektivní, dívat se na věci s nadhledem a srovnávat. Pokud žijeme v kulturním světě, zloději nesmí mít navrch! Srovnávám....církve dostanou za 3O let 56 mlrd. a postupně nebudou závislé na státě. Včera jsem v TV slyšel, že ročně se solárníkům( i těm s anonymními akciemi), vyplatí za rok 44 mlrd. U těch církví to dělá 2 mlrd. ročně, jak píšete!  O čem se vlastně bavíme? !!

1 0
možnosti
TK

Jak jsem napsal. Církevní restituce musí být. Vždyť tolik lidí již restituovalo. Ale nelíbí se mi restituce celkově. Ne církevní nebo necírkevní. To nerozlišuji. Prostě restituce neměli být. Ano spousta zlodějů by byla nepotrestána. Ale ti "nejprefíkanější" potrestáni nebyli stejně. A navíc někdo restituoval takové majetky, které mu historicky absolutně nepříslušeli, že se na tento krok "vyrovnání" dívám s despekte.

K panu Dukovi jen tolik. Překvapilo mě, že tenhle člověk, pro mě vždy zklidňující persona našeho veřejného života, se nechal unést. Jeho reakce a zvýšení hlasu mě jaksi neseděla adekvátně k otázkám redaktorky.

Přeji krásný den a můžete-li fanděte mi dál.:-)

1 0
možnosti
JT

A Pán Bůh se nato má dívat ?

Verim, ze se diva a nutne se musi smat.

0 0
možnosti
Foto

J72i56ř80í 52K58i37n12d72l

23. 10. 2013 20:35

Proč, jsou církevní restituce špatným krokem.

2 0
možnosti