Diskuse

Stav nouze.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za dosud největší Babišův přešlap se dá brát, že za prioritu určil nákup amerických zbraní za 80 miliard, ale podniky, které se dostanou do potíží výzývá, aby si vzaly půjčky na platy zaměstnanců.

0 0
možnosti
AN

A58l32e32š 25N78o67v27á11k

19. 3. 2020 8:46

kdyby vláda nařídila povinné nošení spodního prádla, taky budete čekat, až vám doručí erární trenýrky?

0 0
možnosti
Foto

Potíž je v tom, že na nákup tolika přišel potřebujete haldu peněz a tu lékárny nemají. Navíc opozice na tristní stav upozorňovala už v lednu.

0 0
možnosti
MB

Minimálně tou kritikou pravidelných tiskovek jste svůj příspěvek degradoval na obyčejné tlachání pouhého kibice, kterých je vždy dost a dost..

0 0
možnosti
KK

Dal jsem vám sice karmu za ty pětky, ale v něčem s vámi nesouhlasím, ba řekl bych, že jste mimo.

EU se již nějakou dobu drolí a pandemie je jenom další drobný kamínek do skládačky. EU není akceschopná, nimrá se ve věcech které nikoho netrápí a když přijde probkém tak jenom z dálky přihlíží. Lidé to vidí čím dál jasněji a federalizaci nikdo nepotřebuje.

Pokles kurzů je přirozený, zrovna jako jejich regerace až se investoři měn zbaví. EURO je v dlouhodobém výhledu problematičtější, než lokální měny.

Silnější hlas proti Číně je také iluze, EU nemá v čele státníka, jenom armádu úředníků kteří si umí dupnout na obyvatele EU, proti světu neznamenají vůbec nic.

1 0
možnosti
Foto

Uvidíme. USA taky vznikly na základě boje proti vnejsimu nepříteli.

0 0
možnosti
AK

Já nevím, jestli roušky a respirátory má shánět premiér.

Každá nemocnice má snad svého ředitele a některé nemocnice mají zoufalý nedostatek, jiné ne.

Asi podle schopnosti toho ředitele...

A pokud podnikatelé dokážou podnikat a obchodníci obchodovat, nevidím důvod, proč by to neměli projevit v téhle oblasti také.

0 1
možnosti
KK

Za běžný provoz nemocnice ředitel, ale za státní rezervy pro případ toho co se děje teď odpovídá vláda.

Nehledě na to, že super stupidním nápadem dělat óbr výběrová řízení na nákupy pro celou zemi se likviduje konkurence a vytváří monopol, který je potom v krizových situacích pánem na tom co bývalo trhem.

Za mě Babiš Rv .

2 1
možnosti
VM

V37á57c51l47a21v 22M32a89c10h

18. 3. 2020 21:49

jste spadl z měsíce? Kdyby nic jiného tak krize kolem coronaviru jasně ukázala nejen to že je EU na nic, ale i to že je v zájmu všech tento neúspěšný pokus odpískat a EU rozpustit

0 0
možnosti
Foto

To se velmi mýlíte. Právěže světovost této pandemie nejenom že přehodnotí vztahy světových velmocí k Číně, nejenom že tento komunisticko-kapitalistický moloch si náležitě zavařil, nejenom, že se budeme muset opět spoléhat sami na sebe a ne na vachrlaté čínské soudruhy, ale také zjistíme, že se budeme muset spojit. Ty náklady na obnovu jednotlivých zemí budou astronomické, a protože jsou postižené všechny, tak se budou muset spojit. Jo, tohle je bohužel tečka za jakýmikoliv nacionalismy, neboť kdo nepochopí zavčas, že sám nic nesvede, ujede mu bohužel vlak.

0 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 12,29
  • Průměrná čtenost 730x
Vystudovaný ekonom střední školy s praxí ve výrobní sféře.

Seznam rubrik