Jsem znechucen, pane Zemane. Styďte se...

Má cenu komentovat nechutný vulgarismus v podání prezidenta České republiky Miloše Zemana, který předvedl v nedělním pořadu Českého rozhlasu Hovory z Lán? Prezident sám ukázal, jakou úroveň naše hlava státu má. Zeman tím vlastně jen demonstroval, jak hluboko může člověk klesnout nejen před vlastním národem i zahraničím, ale i před sebou samým..

Je smutné, jak se prezentuje Miloš Zeman na veřejnosti. Je smutné, jak Miloš Zeman reprezentuje nás všechny navenek. Může být „pan“ prezident vzorem pro celý národ? Po neděli si říkám, že může. Ale jen negativním.

Nemá cenu se zde rozepisovat o slovech, jaká v neděli Zeman ve veřejnoprávním rozhlasu vyřkl. O tom se dá dočíst na jiném místě portálu iDnes.cz i v jiných zpravodajských médiích.

Udělejme si o prezidentovi obrázek sami

Český rozhlas údajně bude dle médií řešit budoucí podobu pořadu Hovory z Lán. Budou se nadále vysílat naživo, budou se předtáčet nebo vysílány se zpožděním? Je otázkou, jak se měl zachovat moderátor pořadu. Ale utnout prezidenta? Kdyby k tomu došlo, moderátor by byl asi velmi slavný. Bylo to o jeho odvaze? Měl to udělat?

Třeba nás ale jen chtěl nechat, abychom si o naší hlavě státu udělali obrázek sami. Těžko říci. To ale není úplně to hlavní, co bychom měli řešit. Předvedené, respektive vyřčené vulgarismy v podání Zemana jsou prostě obrovskou ostudou.

Bohužel nejen jeho vlastní. Je totiž prezidentem České republiky. A jako občan České republiky považuji jeho nedělní výstup v rámci pořadu Hovory z Lán za ostudu pro náš celý národ, naši zemi.

Prezident dolních deseti milionů

Nevím, zda se stydíte Vy, pane Zemane, ale já rozhodně ano - za Vás. Zde přemýšlím, zda vůbec psát „Vy“ s velkým počátečním písmenem, jestli si mám vůbec takovéhoto prezidenta vážit. Prezident země by totiž měl rozhodně patřit mezi vzory i pro národ, tedy i pro malé děti.

Už se mi ani nechce psát o tomto tématu dále. Jsem znechucen, pane Zemane…

A já tu kritizuji chování rádoby fanoušků na fotbale, násilí a jejich vulgarismy. No jo, ale z koho si mají brát vlastně příklad…

Toto je podle vás mluva těch dolních deseti milionů, kterých jste chtěl být prezidentem, pane Zemane? Tak to pěkně děkuji, že mě srážíte na vaši úroveň...

A já byl proti zvolení Karla Schwarzenberga za prezidenta České republiky... Vadilo mi mimo jiné, že nežil celý svůj život v Česku, resp. Československu... Ale chování by měl asi jiné...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Králíček | pondělí 3.11.2014 15:49 | karma článku: 26,10 | přečteno: 762x