Gratulace týmu HC Verva Litvínov. Hoši, děkuji!!!

Vážení hokejisté Litvínova, moc Vám gratuluji!!! Skvělá parto s celým realizačním týmem i celým zázemím kolem HC Verva Litvínov, děkuji. Jste borci, byli jste skvělí, jedineční a nejlepší. A doufám, že dlouho budete.

Tak už ho konečně máme doma. Povedlo se Vám to, co se Vašim předchůdcům nikdy nepodařilo, byť se o to snažili sebevíc. Zaslouženě jste letos stanuli poprvé v historii litvínovského hokeje při jeho účasti v československé či české nejvyšší lize na tom nejvyšším stupínku.

Povedlo se Vám rozzářit tváře a úsměvy, srdíčka nejen Vaše, ale i všech, kterým bije to pravé srdce litvínovských fanoušků. A já Vám opravdu ze srdce a z duše rád za nás všechny fanoušky gratuluji!

Nechci tu vyzvedávat konkrétně někoho z Vás, skvělí jste letos byli naprosto všichni, kteří jste se na tomto obrovském zápisu do historie podíleli. Mám samozřejmě i “ty své největší favority mezi Vámi”. 

Nikde navíc není psáno a dáno, že bez takové semknuté party (jaká v současnosti litvínovský hokej ovládla) byste úspěch dokázali, kdyby měl být tým postaven bez společné motivace, nasazení, srdce a duše, kdyby byl postaven pouze na individualitách a sólistech bez kamarádství, obětech a odhodlání jít vstříc metě nejvyšší.

Osobně hokejistům Litvínova fandím od doby, kdy jsem klubový hokej začal sledovat. Tedy od roku 1985. Na titul jsem tak - jako rodilý Pražan - čekal přesně 30 let. Litvínovský hokej téměř dvojnásobně dlouho. Teď už jsme se ale všichni konečně dočkali. Díky Vám!

A snad mi dovolíte, abych jako Váš nadšený fanoušek věnoval tento mistrovský titul alespoň “jako” svému malému synovi. Před mým synem, který se teprve učí mluvit, stačí říci heslo “Litvínov” a dočkáte se odpovědi “Góóól!” - Šímo (i Tvé číslo 26 Viktora Hübla, i když doma se nejvíce skloňovalo jméno hráče s 33 na prsou, tedy Pavla Francouze), dočkal ses dříve než Tvůj taťka. Máme to doma!!!

Týme HC Verva Litvínov, děkuji! Děkuji Vám za sebe, svého syna, partnerku a za nás všechny litvínovské fanoušky (snad se ostatní fandové HC Vervy Litvínov neurazí). 

Verva Litvínov!!! Třikrát hurá, hurá, hurá!!! Jen tak dál, hrrrr na ně!!!

Pozn.: Tentokráte jsem gratulace ve formě otevřeného dopisu týmu HC Verva Litvínov poslal vedení klubu o něco později, než jsem text umístil zde. Teď se už musí slavit!!! :-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Králíček | čtvrtek 23.4.2015 20:10 | karma článku: 35,48 | přečteno: 690x