Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

25. 7. 2011 4:01
jenze ono to norum fungovalo, kriminalita nizka

prakticky zadne problemy, a tohle je zaskocilo, A vypada to ze si odsedi vice.

0 0
možnosti
JB

Jarba

24. 7. 2011 23:29
Ode mě

karmaR^

Jen si prosím opravte tu hrubku - odsouzení strávily;-O

0 0
možnosti
K

kaktusak

24. 7. 2011 23:08
Mnozí zločinci zatím úplně trestu unikají,

i když nesou vinu za smrt mnohem většího počtu lidí, v dobyvačných válkách, které vede zločinný Severoatlantický pakt. Takže 21 let je alespoň něco.

0 0
možnosti
KS

karels

24. 7. 2011 22:24
Jsem taky pravičák, taky křesťan jako atentátník, rozhodně

si tento člověk zaslouží trest smrti!! Pokud si tohle přeju u muslimských atentátníků, nedělám rozdíl ani v tomto případě. Zmasakrovat tolik lidí a odsedět si "jenom" 21 let?

0 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

24. 7. 2011 22:04
trest není problém, ale jak tomu předejít

Myslím, že ani nejde o to, jestli dostane 20, 30 let nebo doživotní, případně trest smrti. Jde o to, jak tomuhle předcházet. A na to nemá nikdo odpověď. Tedy kromě instalace totalitního policejního státu, kde bude každý nonstop špiclován.

Samozřejmě, že je problém v té sociální spoleačnosti - což vzniklo s tím, že se spoolečnost demokratizovala a 2/3 chudých terorizují svými nároky všechny, v důsledku i sebe, protože placení sociálního státu požírá finance, které by byly jinak reinvestovány a množeny. A sociální stát vychovává lidi línější a línější. A je to sestupná spirála do pekla. K tomu to multikulti. Není divu, že to někomu došlo a ruplo mu v kouli.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

24. 7. 2011 22:36
Re: trest není problém, ale jak tomu předejít

V tom druhém odstavečku jste si odpověděl. Ne v policejním státě,  ale v umožnění každému ať si žije po svém, za svoje a mezi svými. ten multikulturalismus by nebyl špatný, kdyby nebyl říznut všudypřítomným socialismem a levičáctvím. Ať si každá "kultura" žije po svém, ale ať si zajistí svoje školy, učitele, zdravotnicví za svoje. Dát někomu "práva" žít si po svém a jiným uložit povinnost se o podobné "oprávněné" starat dává zapravdu Breivikům. Teroristické jsou především sociální státy, jenom své "hostitele" nezabíjejí - jenom dusí. Vždycky jsem si říkal, proč šikanovaný žák nebo voják kolikrát spáchá sebevraždu namísto aby pobil co nejvíc těch, co ho k sebevraždě dohánějí.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

24. 7. 2011 21:55
Za atentát 21 let?

Studente,  hezké. Dobře odsedí si to. Ale vlastní trest pocítí, až se ocitne na svobodě. Dožije-li se toho. Jen co trochu zmoudří, bude ho to pronásledovat. Zatím to je nevyzrálý inteligentní člověk, zblblý a zpitomělý politickými, mediálními a společenskými tlaky a ultimativy. Ale až začne přemýšlet, neunikne...

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Student teorií dějin se zájmem o Spojené státy a historické kořeny dnešních procesů, který trpí příležitostnou potřebu se porůznu vyjadřovat. Krom toho člen TOP 09 a obvykle se vším nespokojený člověk s konzervativními sklony.