Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mihl

13. 7. 2009 1:18
Malé strany - žádné strany.

Volit některou z těch malých stran je ta největší (promiňte)blbost, kterou rozumný člověk nikdy neudělá. Je to ještě horší, než k volbám vůbec nejít. A proč? Protože ty jmenované malé strany, se stejně do parlamentu nedostanou a hlasy se rozdělí mezi ty strany velké. A já svoji část hlasu komunistům a socanům nikdy nedám. Navíc se ještě ze státních prostředků vyplatí těmto malým stranám příspěvek za každý získaný hlas. Kdyby se tyto strany spojily a měly šanci se do parlamentu dostat, (preference alespoň 8%) pak ano. Jinak ne!!!! A proč se nespojí? Protože je vedou lidé, kteří jdou jen za svým osobním prospěchem!!!!!

0 0
možnosti
K

kaktusak

12. 7. 2009 11:32
Odporný privatizační puč

Jak to někdo může oslavovat? Leda ti privatizátoři.

Komunisté jsou jediní, kdo se zreformovat. Ostatní strany ta tolik potřebná reforma ještě čeká.

0 0
možnosti
M

mihl

13. 7. 2009 1:24
Re: Odporný privatizační puč

Bylo by velice dobré si k tomu svému názvu ještě něco přidat. Já bych si třeba představoval něco jako Kaktusak magor a do názvu si dát něco jako,"jsem odporný nečtěte";-€!!!!

0 0
možnosti
K

krosita

12. 7. 2009 10:57
jaký je rozdíl

mezi top, čssd, sz, čsl nebo ods? všichni už nám své kvality dostatečně ukázali

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Student teorií dějin se zájmem o Spojené státy a historické kořeny dnešních procesů, který trpí příležitostnou potřebu se porůznu vyjadřovat. Krom toho člen TOP 09 a obvykle se vším nespokojený člověk s konzervativními sklony.