Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Reeve

7. 4. 2010 23:50
ČR - nezlobte se - zrušit!

Proč vlastně potřebujeme tak drahé veřejnoprávní rádio se spoustou stanic (9 celostátních a 12 regionálních!)? Nestačila by jediná vyhrazená nouzová frekvence použitelná při povodních a dalších mimořádných událostech? Kolik lidí nemá přístup k veřejnoprávní televizi (když už tu něco "veřejnoprávního" musí být)? A kolik z nich skutečně trvale poslouchá český rozhlas?

0 0
možnosti
ML

m. l.

7. 4. 2010 23:24
Podkresová hudba?

To myslíte vážně? Pro mě je to něco tak otravného, že jakmile slyším jak se tam moderátor překřikuje s nějakým úplně zbytečným hlukovým pozadím tak mačkám tlačítko přeladění. Mám ho naštěstí hned na volantu :-)

0 0
možnosti
L

leo5

8. 4. 2010 8:24
Re: Podkresová hudba?

Já takové stanice ani nezapínám. Stálé podkreslení hudbou dle mého pozorování potřebují lidé citově slabí a neharmoničtí, neboť aktivuje podvědomí a pomáhá jim udržet mentální sílu k zpracování mluveného textu. Stále něco puštěného zase potřebují lidé, kteří potřebují přehlušit dotěrné nepříjemné myšlenky, většinou nabádání svědomí. Nebo jsou prázdní a v tichu onu prázdnotu silně pociťují.

0 0
možnosti
L

littlemisssunshine

7. 4. 2010 17:37
Samozrejme, ze BBC nebude mit reklamy,

protoze my danovi poplatnici jim za jejich sluzbu platime kazdy rok licenci, kterou BBC zblajzne.

Proto na jinych stanicich (krome BBC) budete mit reklamy, protoze ti si na sebe musi vydelat tezkou praci.

Vsechno to je o penezich. Kdyby mel Cesky Rozhlas k dispozici tolik penez jako BBC, tak kvalita bude take lepsi.

BBC radio stoji me danoveho poplatnika £2. tak si spocitejte, kolik penez (na ktere nemusi platit tax) si kazdy mesic nahrabou.:-P

Cesky Rozhlas nema na to, aby si mohl dovolit platit za nove hity atd atd.

0 0
možnosti

oldiess

7. 4. 2010 20:39
Re: Samozrejme, ze BBC nebude mit reklamy,

Co mají společnýho finance s výběrem hudby? Je komické, že např. ČRo hraJE PRAKTICKY TO STEJNÝ CO F1, asi mají dojem, že tak smažou rozdíly mezi stanicemi- |U nýs už posloucháím jen rádio Česko, protožýe hudební dramturgie je u všech stanic včetně soukromých mizerná. Na hudbu mám vlastní zdroje či internet.

0 0
možnosti
P

p555

7. 4. 2010 14:49
ja teda nejsem starej

ale soucasny mainstream je z 95% neposlouchatelny a za hiphop by meli strilet...

0 0
možnosti
M5

Martin 5

7. 4. 2010 14:49
Nějak sem nepochopil

Kde je rozdíl, v Angliii si BBC asi platí u nás se přece taky za veřejnoprávní rozhlas platí, kde je rozdíl? Tak nějak se nezmiňujete jak a proč si myslíte, že placení v Angliii je nějaké jiné a lepší a u nás asi horší, proto se z veřejnoprávních stanic linou takové hnusyRv

0 0
možnosti
MP

Muf Puf

7. 4. 2010 14:39
Nějak jsem se nedočetl

Jak si ty Angláni to BBC platěj???8-o

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

7. 4. 2010 14:17
no právě

představy se různí. vám vadí nevýrazné hlasy, které čtou zprávy do ticha bez hudebního podkresu, já si platím koncesionářský poplatek proto, abych občas mohl slyšet srozumitelné zprávy nerušené rámusem.

když mám někdy chuť poslechnout si blábolení "moderátora" který neumí česky a má většinu existujících vad výslovnosti, přeladím na chvíli na nějakou komerční stanici.  A rád se vrátím k raiožurnálu.

0 0
možnosti
H

HolyMountain

7. 4. 2010 14:05
poplatky

tady platíme koncesionářské poplatky

0 0
možnosti