Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

enebenelexa

29. 5. 2011 12:59
Nesmysly

Připadá mi tragické, že za "seriozní novinařinu" považujete rozhovor s ME, to snad nemyslíte vážně? Co je na tom seriozního? Tento pán  se tváří oduševněle, vymetá večírky soukromých firem za velké prachy,slouží komerci a proto se snaží si hlídat,co o něm vyjde, ale o nějaké serioznosti v souvislosti s ním se mluvit nedá, spíš o pokrytectví velkého kalibru.A vám nedal rozhovor protože vás považuje za malé a bezvýznamné, jeho omluva je výmluva, jiným, větším,rozhovory dává :) Doporučuji probuzení.

0 0
možnosti
LS

11343756

8. 6. 2011 1:34
Re: Nesmysly

Dobrý den, Váš příspěvek nutí k zamyšlení. Tím více, že autora článku snad i trochu znám. A protože vím, o koho jde, o to mě víc mrzí, že pan Eben jej "odkopnul". Asi má špatné zkušenosti. Ale Tomáš je opravdu jeden z mála novinářů, kteří se snaží o faktickou serióznost a jeho tvorba je na velmi vysoké úrovni. Pár věcí jsem od něj četl, zhlédnul videa a je opravdu hodně dobrý. Já se též snažím do médií trochu dělat, tak vím, co tahle práce obnáší. Je to řehole. Proto Tomášovu práci obdivuji. Na Blogy si sám netroufám, tak dobrý jako Tomáš nejsem. Dávám věci jen na Rajče. Nestydím se říct, že je Tomáš jakýsi můj vzor, i když je mnohem mladší. O to víc mě mrzí, jak s Markem Ebenem dopadl. Ovšem chtěl bych jej povzbudit do další práce. Sám se domnívám, že to zase taková velká škoda není. Jsou zajímavější osobnosti a jistě se Tomášovi v jeho houževnatosti podaří zase někoho "ulovit" a napsat pro nás všechny další zajímavý článek nebo natočit skvělé video, jak je to u něj dobrým zvykem...

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 5. 2011 12:36
řekněme že mezi tištěným bulvárem a internetem

je rozdíl. Tištěný bulvár musí čtenáře "dokopat" k tomu aby si ten výtisk koupil. Tudíž mu  musí poskytnou alespoň trochu celistvé informace v celém čísle na jeden den  ,tedy vedle toho bombastického titulku na první stránce.

kdežto internetové servery vydělávají jinak, tam se počítají přístupy čtenářů (o tom že by ještě někdo reflektoval na reklamní prokliky ani moc neuvažuju). Takže ty se musí skutečně chovat mnohem bulvárněji a nic jiného jim nezbývá než vytrhávat z kontextu a každých pět minut ohlašovat nové šokující odhalení:-(

0 0
možnosti
PV

petrs51

29. 5. 2011 12:28
Seriozní novinařina

snad už ani u nás neexistuje. Když budou mít kterékoliv noviny 10 pozitívních zpráv a jednu negativní v které se střílí tak zveřejní vždy tu negativní.

0 0
možnosti
G

gil.ga.mes.

29. 5. 2011 12:28
Seriozní

média v ČR neexistují, možná jen Parlamentní Listy stojí za zmínku;-)

0 0
možnosti