Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

17. 6. 2010 23:13
Stejně to školné bude zase zrušeno

0 0
možnosti
_

_votvirak_

17. 6. 2010 23:00
top09

seskupení mafie co chce šetřit na studentech za to, že bossové mafie zplundrovali státní rozpočetRv

0 0
možnosti
_

_votvirak_

17. 6. 2010 22:54
hele místopředsedo top09

o dluzích raději nemluv, váš boss kalousek co ždíme stát od r 92 nás zadlužil jako blázen a teď si budete hrát na šetřílky? Nejdřív si udělejte pořádek ve straně ať nepůsobíte tak pokrytecky. Chcete šetřit kvůli dluhům co nadělal Kalousek ve všech vládách ve kterých ten jidáš byl a zvesela rozhazovalRv

0 0
možnosti
H

honzahoff

17. 6. 2010 22:47
Odložené školné je spravedlivější

Uvědomte si, že ne každý student dosáhne na stipendium nebo je tak efektivní, aby při studiu hned solil. (Ti, kteří to dovedou, zpravidla ještě stihnou při studiu funkcionařit v Kalouskově straně, kdyby dostali 51 procent, tak budou nás, snaživé blbce, snad i popravovat.) Navíc přistupujete ke studiu, jako by to byl nějaký trestný čin.

Je-li studium vysoké školy opravdovou sebeinvesticí, nechť jej platí lidé od okamžiku, kdy se prokáže, že to byla sebeinvestice. Dosažení průměrné mzdy je docela obstojným kritériem.

Stávající návrh odloženého školného je nejlepší než Vaše kalouskovsky cynické nápady.

Jan Hoffmann      http://janhoffmann.blog.idnes.cz

0 0
možnosti
_

_votvirak_

17. 6. 2010 22:55
Re: Odložené školné je spravedlivější

Proč neplatit i za střední školy? Principielně je to stejné, rozdíl je v tom, že tohle by už lidé nezkousliRv

0 0
možnosti
MK

angel219

17. 6. 2010 19:11
...

Nedavno som cital, ze strana TOP 09 presadzuje platenie skolneho za semester. Hmm, mozem sa opytat, ze odkial maju na to studenti zobrat? Sam ste ucitelom, ucite kartografiu..sam dobre viete kolko musia studenti minut penazi na to, aby ziskali zapocet z vasho predmetu...a to je len vas predmet..a co ine? .. na to uz sa nemysli? .. ano, zaldzujeme sa..ale platba za semester nie je riesenim.. to rozhodne nemoze viest ku kvalite..skor k ubytku studentov, pretoze nie kazdy rodic ma na to, aby zaplatil za skolne.. sam viem kolko stoji studium v Prahe.. som za skolne, a to hned..ale nie cestou, ktorou sa chce vydat TOP 09... pekny vecer prajem

0 0
možnosti
MF

falm

17. 6. 2010 17:55
Vae naivita je bezmezná

a nebo něco jiného, chcete-li použít jiný terminus technicus.

CopaK Vy opravdu netušíte, že jde vlastně a jedině od samého prvopočátku jen o to, zrušit veškere sociální výhody zavedené socialistickým státem a naopak v nové "demokracii" postupně využít všechny mechanizmy vedoucí k tomu, aby občané platili za všechno v co nejvyšší možné míře.

O osciální výhody budou muset znovu lidé tvrdě bojovat, ať prostřednictívm levicových stran (já vím, že to nerad slyšíte, ale neddiskutovatelně tady jsou a budou), odborů a jiných organizací hájících zájmy těch, kterým demokraticky přiznávte jediné právo: platit.

Znáte pohádku Pyšná princezna? Asi jo. Tak si schválně najděte, co odpovídá výběrčímu daní ministr na slova: "Lidé naříkají,že daně jsou vysoké".

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1311x
PřF UK v Praze, TOP 09, DR CSTS

Seznam rubrik