Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZG

Já jenom nedokážu pochopit, co to je za lidi, ti politici - jsko by se po zvolení úplně přerodili... a pomalu se z nich stávají tupí a necitelní sociopati...

0 0
možnosti
Foto

Ovšem před nějakým časem sloužilo půl Evropy jako koryto pro sovětské pašíky. Jistě jste proti tomu stejně rozhořčeně protestoval.Rv

0 0
možnosti
JM

Patrně jste ve svém záchvatu ironie nepostřehl, že autor byl ve vámi zmiňované době maximálně šéfem místního pískoviště, takže pokud proti něčemu protestoval, byly to promočené pleny případně rozšlápnutá bábovička.

3 0
možnosti
VH

Počkejte - názor jednoho člověka považujete za sdělení cíle politiky cca 20 prezidentů a premiérů?  No - pak ovšem máte trochu problém s jednoduchodtí.

1 0
možnosti
JM

Ten rozhovor, který jste použil jako základ pro článek jsem četl. Pan profesor cudně zamlčel jiné možné řešení současné situace, kterým je anulace dluhu (běžně používané za Solóna v Řecku a v Judeji) a opuštění keynesiánského modelu tvorby peněz "nezávislými" centrálními bankami s úrokem, a že primárním hybatelem veškerého sajrajtu na Zemi je skupina globálních finančníků (zřejmě nechtěl kousat do ruky, která ho krmí), jinak je ten rozhovor velmi otevřený a velmi pravdivý.

5 0
možnosti
JR

J13a46r20a 68R94a21n31k

2. 9. 2014 6:42

A PROPOS   B R I C S  ;-)

In March 2014, at a meeting on the margins of the Nuclear Security Summit in The Hague, the BRICS Foreign Ministers issued a communique that "noted with concern, the recent media statement on the forthcoming G20 Summit to be held in Brisbane in November 2014. The custodianship of the G20 belongs to all Member States equally and no one Member State can unilaterally determine its nature and character." In light of the tensions surrounding the 2014 Crimean crisis, the Ministers remarked that "The escalation of hostile language, sanctions and counter-sanctions, and force does not contribute to a sustainable and peaceful solution, according to international law, including the principles and purposes of the United Nations Charter."[27] This was in response to the statement of Australian Foreign Minister Julie Bishop, who had said earlier that Putin might be barred from attending the G20 Summit in Brisbane.

1 2
možnosti
SN

:-)  Už jsem psal dnes jeden příspěvek, také mladému autorovi, týká se žádosti o nakvartýrování se vojsk NATO(a), u nás. Je pro mně velmi potěšitelné, že přesto že jste mladí, máte to v hlavě lépe srovnané a celosvětovou situaci hodnotíte podstatně realističtěji, než zapšklí staříci, ev. u mladší, kteří v 68. tahali kačera.  R^R^R^

3 0
možnosti
SN

:-)  Byla to reakce na prohlášení "umělců" !

2 0
možnosti
VL

To víte pánové, poznání, že východní Evropa nebude součástí Evroasijské unie poněkud bolí. A poznání, že existují energetické alternativy také. Nakonec SSSR vedený ekonomicky právě tehdejší RSFSR (tedy Ruskem) nám tu svoji vizi ekonomické spolupráce již jednou ukázal a stačilo! Za diktátora Putina by to nebylo lepší. Takže místo řečiček o integraci EU, NAFTA, Austrálie, Japonska, Jižní Koreje, Nového Zélandu atd. byste nám měli pomalu předložit tu Vaši pažravou vizi. Už jsem slyšel, že Rusko je Rusko, s tím se nedá hnout (pan Matějka). V Rusku je ten pravý kapitalismus. Rusko povede BRICS. Rusko jako první na světě zavede zlatý standard a Čína ho v tom bude podporovat. A s čím přijdete dále, že mají v Rusku též největší trpaslíky? Běžte do háje anebo přijděte s nějakou ucelenou koncepcí.

4 4
možnosti
JM

Vy teda píšete pod články dost blbostí, ale tohle je megablbost

5 0
možnosti
Foto

už jsem o tom v blogu rovněž psal. USA bohatnou na válkách, které se vždy odehrávaly na jiných kontinentech. Třetí světová by však byla globální a tak se pokouší aspoň rozeštvat Evropu s Ruskem. Podezírám USA, že i hospodářskou krizi způsobenou jejich bankami vyvolaly cíleně a záměrně.

8 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik