Vyženeme Putina a bude mír?

Na Zemi je nutné udržet mír a instalovat demokracii, která byla uznána jako nejméně špatný režim. 

Demokracie není žádná totalita, alespoň podle slov současných odborníků. A ti, co ji prožili za oceánem, tak mohou většinou spokojenost také obhajovat. Samozřejmě má také nějaké mouchy, protože ta spokojenost něco stojí a většina západu, v čele s USA je poměrně slušně zadlužená a objevují se i názory, že je to téměř cesta k bankrotu. Někteří skeptici (jako já) tvrdí, že by tomu tak nemuselo být, kdyby západ neodevzdal vedení svých zemí, do rukou party bankéřů.

Svět momentálně sleduje Ukrajinu a to jak se ji snaží Putin uloupit, nebo alespoň ovládnout. Západ včetně našich knížecích politiků podpořil převrat a nyní se nemůže smířit s tím, že Putin ukradl Krym a válčí na východu země proti demokraticky se vytvářené Ukrajině. Doposud takové státní převraty, které vedly ke spokojené demokracii, vždy režírovaly USA. Na Ukrajině se k nim musela připojit i EU, jelikož se jedná o Evropu a EU si bere příklad ze svobody USA a nehodlá podporovat totalitní rozpínavost Ruska, které chce zničit Evropu. Je zapotřebí připravit a provést svobodné volby, které musí západ pohlídat, aby měli řádný demokratický výsledek. Vyhnat všechny rusofily, kteří pouze bojují za Putina a ničí Ukrajinu. Pak už se může zavést svoboda projevu a všeho západně demokratického. Stačí pouze od jiných států vybrat několik stovek miliard a Ukrajinu obnovit. U vyspělých států, které smýšlejí demokraticky se to na jejich zadluženosti sice projeví, ale svoboda a mír nejsou zadarmo. I naše skromná republika si ráda utrhne od úst a přispěje Kyjevské vládě na obnovu země.

Západ ovšem nesmí usnout na vavřínech a musí proti totalitnímu východu a teroristům podnikat další opatření, aby zajistil klid a mír po celém světě. Je zapotřebí zlikvidovat Putina a ukázat Rusku, že i Rusové mohou mít opravdovou demokracii. A že pokud otevřou své hospodářství západu a v pustí do své země nekonečné západní investice, tak se budou mít za trochu větší dluh, také dobře. Je jen nutné, aby Rusové otevřeli oči, aby u nich skončila propaganda a měli možnost vidět svět jaký je. Aby si mohli vzít příklad ze zemí, kam už USA svou demokracii dovezla a kde slaví úspěch.

Tak se postupně západ musí postarat i o Irán, Koreu a další nedemokratické země, až se nakonec poddá i osamocená Čína. Evropa vybuduje podmínky pro přelidněný Islám a naučí původní obyvatelstvo, jak nevzhlížet diskriminačně na jeho názory, ale naopak je včlenit do svého života.

Dožijeme se tak mírových časů, kdy bude na celém světě demokracie a už nebude mít kdo s kým válčit. Zavládne pohoda a jediný boj se tak možná bude odehrávat o nejvyšší státní dluh.

(jinak chápu, že ironie je pro někoho těžko pochopitelná)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Groh | středa 27.8.2014 9:59 | karma článku: 20,98 | přečteno: 835x
  • Další články autora

Tomáš Groh

Strašák válka a Nový rok.

29.12.2014 v 2:59 | Karma: 33,11

Tomáš Groh

Tvrdá měna? Rubl!

17.12.2014 v 4:20 | Karma: 36,24