Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

V zásadě podstata pravdivá.... R^

2 0
možnosti
Foto

"Na internetu se ještě před Majdanem (5. září 2013) objevuje výběrové řízení, vyhlášené námořnictvem USA na oficiální stránce tendrů amerického námořnictva. Jedná se o přestavbu školy v Sevastopolu, která měla být součástí obytného komplexu nově zřízené americké základny."

Už tahle část stačí. Stokrát vyvráceno jako nesmysl - šlo o příspěvek nadaci pro rekonstrukci školy.

Ovšem MY (včetně. s. autora) víme, že to měla být raketový základna. CIA cvičila skupinü trpaslíků, kteří měli předstírat, že jsou školní dítka. Pod katedrpu atomovka, v lavicích rakety.;-D

A tak je to v blogu se vším. Nepodložená tvrzení, mnohokrát zpochybněná i vyvrácená.

3 5
možnosti
Foto

Stručná rekapitulace ukazuje Západ v negližé. Ano, tito darebáci nám vládnou. Karma R^

7 4
možnosti
Foto

Stačí, když dáte z koloteče někomu karmu, aby bylo jasné, že to nebude tak úplně pravdivé.

2 3
možnosti
RB

Tohle by si měli pamatovat všichni. Tu posloupnost událostí... On lidský mozek zapomíná, takže většina lidí už ani neví jak a proč to vlastně všechno začalo a proč jsme dnes tam kde jsme.

12 1
možnosti

Ano výstižné. Jen si myslím, že o Krym geopoliticky až tak nejde a nešlo. Ten je ostatně definitivně ruský. Geopoliticky jde západu od počátku o samotnou Ukrajinu. Jaká ona bude. Západ ji chce demokratizovanou, ale šlape při tom v porcelánu. Rusko to vidí jen geopoliticky a obává se, že bude jemu nepřátelská, bude-li prozápadní - se základnami NATO. Západ ho v tom bohužel utvrzuje veškerými kroky, které činí. Západ se domnívá, že je v právu, Rusko také. Západ se mylně domnívá, že Rusko usiluje o podrobení Ukrajiny. Poslední věta už je dnes opravdu otazníkem, protože už si nedovedu představit, co by západ chtěl jako důkaz, že tomu tak je. Rusko už jich poskytlo věru že dost. Nedůvěra, nedůvěra - podle mého. Ale už se tomu ze strany západu dá těžko věřit. Ukrajina sama je tak jen naprosto zbytečnou obětí západu, který na ní prostě kašle a chce - opravdu nevím co. Tím, co dělá se bude na Ukrajině válčit dlouhodobě, obě strany budou zásobovány zbraněmi, logistikou, vojenskými poradci i "dobrovolníky" na obou stranách. Západ i Rusko jednoznačně deklarují, že přímo tam nepůjdou a jaderný arzenál nechají u ledu. Představa, že jakékoli sankce Rusko donutí cokoli na svém postoji změnit, je neuvěřitelně naivní. Právě proto, jak to Rusko geopoliticky chápe, právě proto, že kroky EU a NATO chápe jako nepřátelské a i proto, že jde o jejich krajany. Řešení není v tom utvrzovat Rusko v nepřátelství EU a NATO, ale naopak. Od počátku měla EU i USA možnost přímo ovlivňovat dění na Ukrajině v pozitivním duchu s mírněním onoho vztahu východu a západu Ukrajiny charekterozované sporem o Banderu. Místo jednání s východem doslova ponoukla Kyjev k násilnému řešení a potvrdila tak obavy Ruska z nepřátelství EU vůči němu stejně jako ze strany NATa a USA. Sankcemi to Ruskem chápané nepřátelství jen a jen dále strvrzuje.

8 1
možnosti

Nesouhlasím s vámi pouze co se týče začátku. O Krym šlo RF přednostně, jelikož Sevastopol je klíčová základna k ovládnutí, nebo alespoň kontrole černého moře. Tu si Putin nemohl dovolit ztratit. Zbytek je podle mne jen chaos. Nikdo neví kdo a proti komu vlastně bojuje, ale hlavně kdo to platí.

4 0
možnosti

Souhlasím, Ukrajina je opravdu jen předvoj dalších událostí, Ruská bestie totiž ještě zdaleka nemá dost...Rv

3 14
možnosti
MP

Proč ta krutá a zlá

bestie

 ještě nezabrala Ukrajinu? Proč ta krutá a zlá bestie tam poslala pomoc?

6 1
možnosti
Foto

R^Stručně, jasně a nezaujatě shrnuto. V rozpacích moho být toliko ti, kteří nejsou schopni, či nechtějí pochopit všechny souvislosti. A pak také i ti, kteří si na tom ,,honili trika, bodíky, či byli i ,,kýmsi inspirováni", AŽ I RŮZNĚ od leckoho ,,MOTIVOVÁNI";-O8-o

12 0
možnosti
RM

Mno tak po precteni jsem mirne receno v rozpacich. Uprimne si nemyslim, ze je to tak cernobile jak nam prezentuji media, ale tato konspiracni teorie v rovine: Zapad je ten spatny a Rusko je to dobre, co to s nami vsemi mysli vlastne dobre, nechce nasili, ale jen dialog a ten hrozny zapad to cele kazi, mi prijde jako mirne receno zvlastni. Staci si vzpomenout na nasi historii, kdy presne toto byla propaganda komunistu smerem k nam, presne takovym zpusobem nam byly predkladany informace a jak to tu dopadlo.

Mezi nami, mam nekolik pratel na Ukrajine z dob, kdy jsem tam jeste jezdil a mam i jejich pohled na vec, ktery se od toho vaseho docela dost lisi. Nechci zpochybnovat informace, ktere tu mate, protoze na to nemam kvalifikaci a ani v jedne zemi neziju, ale docela me desi, pokud mezi nami behaji lide s takovym smyslenim.

3 1
možnosti
Foto

Názory ukrajinských přátel naprosto záležejí na tom, jestli žijí na západě, nebo východě Ukrajiny.

9 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik