Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TD

1. Média rozhodně včera dávala více prostoru masakru v Pákistánu než pádu rublu. Vím to moc dobře, protože jsem celé odpoledne sledoval hned několik informačních zdrojů. Například idnes měl celý den Pákistán jako hlavní zprávu, zatímco zpráva o pádu rublu se v hlavním výběru objevila až k večeru. Podobně televize informovaly vždy nejprve o Pákistánu.

2. Pokud Rusové opravdu začnou prodávat plyn za rubly, tak si zatlučou poslední hřebíček do rakve. Kde ty rubly vezmeme? Co je to za hloupou otázku, copak jich na burze není totální přebytek? A za co asi budou Rusové nakupovat dovozové zboží (tedy prakticky všechno) když za plyn dostanou rubly? Že by pak museli ty utržené rubly vzít a na burze je vyměnit za dolary/eura? Takže ono to s tím ohromným posílením rublu nakonec nebude tak horké, že? :-)

13 2
možnosti
MS

Bude to jako s Petro dolarem. Nejdrive si musite nakoupit Dolar/Rubl a potom tim zaplatite zbozi. Na tomto je postavena Americka ekonomika. Je malo dolaru natisknou se. Rubl ale ma byt podlozen zlatem. (puvodne to bylo i s $) nez ho bylo malo. A proto ja tady tato mnenova valka s podporou Chiny na strane  Ruska. 

;-€;-€

2 5
možnosti