Někdo si za Vaše peníze užívá luxusu a druhý bez nich umírá.

Takové jsou paradoxy dnešní doby. Ředitel zdravotní pojišťovny si za peníze pojištěnců jezdí v nejluxusnějším Audi, kterým se nemůže pyšnit ani prezident a slušný člověk umírá, protože pojišťovna nemá na jeho léčbu.

V otevřeném dopisu zaměstnanců zdravotní pojišťovny ZPMV se uvádí, že nepřehlédnutelné vyvážení financí z pojišťovny probíhá dlouhou dobu a přes opakované stížnosti se nic neděje. Naděje vkládané do A. Babiše se neuskutečnili a zůstalo u pár zveřejněných smluv na webu VZP. Mezi tím probíhá rozkrádání nemocnice na Homolce a posilování vlivu bývalého náměstka Šnajdra, který se dokonce po zatčení hodlá domáhat náhrady za poškození dobrého jména.

Před rokem jste se mohli dočíst, že si ředitel Gajdáček nechal za peníze pojišťovny koupit tu zcela nejdražší variantu Audi A6, do které si objednal doplňky za další milión korun. V dopise se dále uvádí, že Gajdáček pořídil své přítelkyni byt č. 17 v Brně, Radnická 376/11, který nechal napsat na svého známého právníka. Ten má na oplátku smlouvu s pojišťovnou na ,,právní služby“, za které dostává milióny. Smlouvu samozřejmě podepsal ředitel Gajdáček.

Podle informací pražských zaměstnanců si Gajdáček platí z prostředků vybraných na zdravotní

péči nejméně od 1. 8. 2008 medialobbing a poradenství pro potřeby generálního ředitele MZ MVČR (smlouvy na paušál 7 miliónů uzavřel se svým známým a všechny informace jsou podle smlouvy tajné). Načež pojišťovna zaplatila 3 milióny za další auto pro ředitele Gajdáčka. A tak si za peníze pojištěnců zaparkoval vedle megalomansky vybaveného Audi A6, nové superluxusní Audi A8 L (prodloužená verze). Dle tisku jde o auto pro ,,high society“ a tak ministr vnitra může panu řediteli jen tiše závidět.

V dopise se dále uvádí spousty faktů o provázání na kmotrovskou mafii a policii. Množství střetů zájmů a spojitostí pana ředitele na další osoby, s nimiž sepisuje pro pojišťovnu nevýhodné smlouvy.

VZP si pak může dovolit sponzorovat akce typu Atlet roku a podobné, kde platí penězi pojištěnců, které odvádějí na svoji zdravotní péči.

Vrcholem všeho, co mě pak přivádí k takovému tématu, je zhlédnutí videa o panu Radkovi, který zemřel proto, že se mu od pojišťovny nedostalo na potřebnou léčbu. Slušný člověk umírá a prospěchář si užívá a ještě se nám směje.

 

 

Autor: Tomáš Groh | pondělí 15.9.2014 0:43 | karma článku: 38,29 | přečteno: 3339x
  • Další články autora

Tomáš Groh

Strašák válka a Nový rok.

29.12.2014 v 2:59 | Karma: 33,11

Tomáš Groh

Tvrdá měna? Rubl!

17.12.2014 v 4:20 | Karma: 36,24