Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Pánové Těšínský a Kolář, rád bych pokračoval v diskuzi, cítím, že ty hrany našich názorů nejsou moc ostré, ale budu muset vyrazit za jinými aktivitami. Těšilo mě a bude mi potěšením se s Vámi potkat v nějaké jiné diskuzi.

0 0
možnosti
BT

no tak příště zkřížíme meče na jiném poli ;-D

1 0
možnosti
RM

Jako největší legrace na mě působí tvrzení absolutních antikonspirátorů o tom, že Rusko vede konspirační válku na Ukrajině. Co může být lepším důkazem, že vystupování proti konspiračním teoriím je hysterickým jednáním těch, kteří před vlastní konspirací potřebují vytvořit antikonspirační štít?

1 1
možnosti
RH

Co je to "konspirační válka"?

1 0
možnosti
Foto

R^  Rozdíl je jen v tom, že letadlo a všechny podobné hry jsem odmítla bez nějaké újmy, kdežto tomuto vražednému světovému systému nemám šanci uniknout, jsem jeho součástí.

4 1
možnosti
BT

no jak by váš život mohl být skvělý nebýt těch lumpů ;-D;-D

2 4
možnosti
RM

Bylo by dobré, kdyby se oponenti tohoto blogu vrátili k těmto bodům v historii:

1. napoleonské války a rodina Rothschild

2. Vznik FEDu

3. Vyvolání velké hospodářské krize

Je samozřejmě hromada dalších událostí, ale tyto "konspirační" se skutečně staly. A tyto "konspirační" historické udállsti jsou základem další historie.

A pak to chce podívat se na skutečnou historii 2. světové války.

V diskuzích se setkáváme s flagrantním úkazem: totálním historickým nevzděláním většiny populace. A ti nejlepší bojují na "Khárlově" straně, jelikož to, co "Khárl" potřebuje nejvíce, jsou nevzdělaní jedinci se silnými hlasivkami.

6 2
možnosti
BT

kterého z bratří máte na mysli Rothildů máte na mysli? opravdu mě zajímá jaká ptákovina z vás vypadne

1 1
možnosti
Foto

Hloupost jak z Rudého právaRvRvRv

2 6
možnosti
Foto

A tomu co píše západní mainstream věříte?

Například tomu, že Rusko rozpoutalo občanskou válku na Ukrajině?

Dále tomu, že Saddám Husajn v době napadení Iráku vlastnil ZHN, že země NATO nenapadly Libyii, ale jen dodržovaly bezletovou zónu?

3 0
možnosti
BT

tak jestli je to pravda co píšete a vy jistě byste úmyslnou lež nebo něco pochybného nenapsal tak těch několik jednotlivců či rodin co ovládají celý svět jsou geniové a nejschopnější z nás, kdo tedy jiný by měl svět ovládat?

0 0
možnosti
ZB

Hm, tak Rusko se nás snaží zachránit před celosvětovým spiknutím.;-)Porovnejte si výdaje na armády v jednotlivých státech EU z ruskými výdaji na armádu.Občané Ruska jsou také znepokojeni rostoucími výdaji na armádu jejich země a už je odmítají platit?Nebo v Rusku platí nějaká jiná pravidla?Kdo vůbec ovládá Rusko?Několik rodin bohatých oligarchů, kteří na místo,aby žili ve skvělé ruské demokracii, bydlí spolu se svými rodinami na Západě - u těch zlých ďáblů...

2 1
možnosti
RM

Zdeňku, už jsem vám to psal několikrát. Věnujte se svému vzdělání. Vaše emocionální svědčí jenom o tom, že jste totálně nevzdělaný a neznalý jedinec. Už ve starověku, chtěl-li jste se zúčastnit rétorického souboje, musel jste mít elementární vědomosti. U vás jsou na úrovni nula. Nechápu, když máte tolik času, proč se něco nenaučíte. Asi jste líný. O to víc aktivity věnujete emocionálním výtryskům.

4 0
možnosti
RM

Ukázka špičkové novinářské práce. Na malé ploše pojmenování kardinálních problémů. Nepochybuji o tom, že "Khárlovi" stoupenci sem nastoupí s nemalou intenzitou. Což bude jenom dobře. Moc se těším. R^

4 0
možnosti
OK

RvTohle náboženství nemusím

2 0
možnosti
RM

Jelikož je to zásah do černého. Buď tomu nerozumíte, nebo víte přesně, o co jde. V poměru 9:1, odhaduji.

2 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik