Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)   Při Vašem mládí......napsal jste to velmi pěkně ! Je vidět, že nemáte hlavu jen nanošení klobouku. Současný kapitalismus končí, hroutí se! Nůžky mezi bohatými a chudými se stále rozevírají.  O pár blogů za Vámi to pěkně vyhodnocuje blogerka p. Plíšková. KDo přemýšlí o věcech pochopí! Kdo tupě opakuje to co slyší v rádiu a TV, má podstatně omezené myšlení !  R^R^R^

1 1
možnosti

I59v14o 41Ž43á17č69e42k

21. 11. 2014 13:03

V jedné věci máte pravdu. Kapitalismus opravdu končí, protože je plíživě nahrazovám socialismem. A nás kteří chápeme, že je to malér, je příliš málo.

0 0
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale máte v tom dost zmatek. I blbej může žrát, ale musí se snažit, nemusí být nejchytřejší ani nejvzdělanější. Kdyby někteří měli právo nic nedělat a jen čekat až se o ně druzí postarají a to jen z toho důvodu, že jsou blbí, skončili bychom špatně všichni. Ale nejhůř by skončil ten blbej, který se nesnaží. Nemůžete v současné době oddělovat systém od politiky. Volit jen jednoho asi nejvíce připomíná monarchii, ale tam zase nevolíte a nemáte žádný národní majetek.

Chytří, vzdělaní a snaživí jsou schopní zajistit blbým práci, založí si firmu a zaměstnají tam spoustu blbých. Na tom nic špatného není, jen by ti blbí neměli chtít všem stejně, protože pak se na to ti chytří vykašlou a nikomu nic zajišťovat nebudou. Už to tu jednou bylo.

A nechápu, proč vám vadí, že jsme se zbavili národního majetku. Národní majetek je třeba udržovat a provozovat a to za peníze daňových poplatníků, což jsou i ti blbí, kteří podle vás nemají žrát. Pokud budou nuceni financovat z ničeho ještě národní majetek, budou žrát ještě méně.

6 4
možnosti
JR

J26a68r16a 71R89a39n35k

21. 11. 2014 8:50

Diky Leontyno, za nadstandardni "ceske uvazovani":-)R^R^

0 2
možnosti
JM

Super, klobouk dolů!!!!!!!!!!!!!!!!

4 2
možnosti