Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Dobře a logicky napsáno. Máme shodné názory. USA, respektive finanční a zbrojní kruhy, udělají všechno pro to, aby zabránily vzniku nové, zlatem kryté měny. Světové finančnictví je v rukou magnátů, většinou Židů. To je prostě fakt, jenž nelze zpochybnit. Tato úzká skupina zasvěcených by ztratila finanční dozor nad značnou částí světa. Kdo ovládá finanční toky po celém světě, tomu také svět patří. Tato skupina nepřipustí, aby se jí část zemí vymkla zpod kontroly. To raději rozpoutají válku za každou cenu pod jakoukoliv záminkou. Ukrajinci jsou v této hře pěšáci, oběti, předhozeni naivní veřejnosti. Ta se pidle předpokladu rozdělila na dva tábory. Jeden stojí na straně Rusů, druhý Ukrajinců. Heslo - rozděl a panuj, bylo tedy naplněno. Bude následovat série stupňujících se provokací. Předpokládám, že oba tábory se do sebe ve výsledku pustí, přesně podle strategického předpokladu. Aby byla válka, lidé musí válčit mezi sebou. Musí se nenávidět. Rozdmýchávání nenávisti je dnes evidentní. Oběti této propagandy pohltí přiživovaná nenávist, takže nebudou vůbec schopné rozpoznat pravého viníka, aktéra, jenž vodil loutky z pozadí. Ten, kdo nás vodí za nos nepřipustí, aby vznikaly nové platební sysémy bez jeho kontroly. Je ochoten zničit náš svět. Infikoval nás svou lží bakterií nenáviti. Jedině tak bude moci ovládat finance na celém glóbu tak, jako dosud. Hegemonie nesmí být nikým a ničím porušena.

5 3
možnosti
MS

Čína jako největší část z BRICS si logicky nemůže přát likvidaci dolaru jako mezinárodní měny. Americký dluh by byl tím zrušen. Jinak svět nekončí na hranicích Ukrajiny.

3 0
možnosti
PV

Mám obavy, že do tohoto konfliktu se EU pouze nenechala zahnat, ale ve své naivitě a poklonkování USA ho i velmi podporovala. Přitom stačilo říct stop v momentě, kdy se do vládních struktur Ukrajiny, státu , který chce vstoupit do EU, začali montovat fašistické skupiny banderovců.

ČlánekR^

5 4
možnosti
RK

Mně by spíše zajímalo, proč lidumil Putin vyslal ty kamiony z Moskvy a né z nějakého příhraničního města ......;-D

4 5
možnosti
PV

Že by v malém pohraničním městě neměl 300 volných kamiónů?

7 2
možnosti
PH

Vaše úvaha je přesná. Pan Patočka šermuje výkonností ekonomiky (v tom má pravdu), ale kasu US drží Čína a částečně Rusko a to je pro US děsný neodvratitelný problém, který může vyřešit jenom válka.

5 5
možnosti
JR

J61a87r38a 80R41a26n71k

24. 8. 2014 2:48

Pokud  nezkusite zit na jinych kontinentech a stale jste ziven cs. a ru. medii, nemuzete logicky dojit k jinemu zaveru.....zkuste cist zpravy v jinych jazycich, zkuste cestovat a zit jinde.....pomaha to rozsirit obzor, na tom malem piskovisti, kde se nachazite, zustanete stale priblizne na stejnem "level", jako Vasi rodicove;-)

6 8
možnosti
MP

Pane Groh, Rusko má nominální HDP 1,85 bil USD - USA má nominální HDP 16,9 bil USD - tedy výkon americké ekonomiky je 9x vyšší než ekonomiky ruské. EU má HDP 18 bil USD - EU + USA mají téměř 19x vyššíekonomicky výkon, než Rusko. USA a EU mají dohromady 820 mil. obyvatel a Rusko pouhých145 mil. Rusko je ekonomickym trpaslíkem a asi jste prehledl, ze Putin vede valku na Ukrajine - jiz obsadil Krym.

10 8
možnosti
TG

T26o68m54á42š 92G63r12o88h

24. 8. 2014 1:26

Tak si to přečtěte ještě jednou, pak si spočítejte hodnotu Brics a hodnotu Tržní ekonomiky USA, jakmile Brics přestane kompletně používat dolar.

13 6
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik