Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane senátore, píšete to vcelku hezky, máte vesměs pochvalné reakce.

ALE. Kde jste byl (a potažmo celá ODS), když tehdejší ministr zdravotnictví Vojtěch prohlásil, že očkovaný = bezinfekční a na této prokázané lži (vypichuji zde kvůli stručnosti pouze tuto jedinou) postavil celou vakcinační propagandu (jinak se to opravdu nazvat nedá...)?! A kde jste byl, když současný ministr Válek pokračoval v nátlaku na nesmyslné povinné očkování?

Lež má krátké nohy (bohužel jen někdy), v případě bulvární "novinářky" Wolfové to zafungovalo velice dobře, a pokud se dokonce omluvila a uznala, že se mýlila, slouží jí to alespoň trochu ke cti, to se opravdu moc nestává. Ministři zdravotnictví byli sice několikrát usvědčeni ze lži, ale že by se někdo z nich omluvil, jsem neslyšel... Naopak, vládní propaganda jela neustále na plné obrátky. Jediný, kdo se omluvil alespoň za Pandemický zákon, byl váš senátní kolega Canov...

Svoboda slova je nebo není. Pokud jsem ještě před měsícem nesouhlasil s covidovou propagandou a její faktickou cenzurou, nemůžu souhlasit ani s tou současnou, byť shodou okolností mainstream v drtivé většině nyní vyjadřuje i mé postoje k ruské invazi na Ukrajinu. Lež nevymýtíme tím, že zavedeme cenzuru. Kdesi jsem četl, že v demokratické Británii za 2.světové války nebyl zakázán poslech německého rádia. Tato cenzura se praktikovala v Hitlerově Německu, v socialistické bloku a nyní v Rusku. Nalhávat si, že Ruská cenzura je špatná a naše cenzura dobrá, nemá smysl. A pokud je třeba nějakým způsobem filtrovat informace (např. právě ve válečném stavu, který zatím u nás není), ať se to děje podle zákona a ať o tom rozhodují ti, kteří to mají v kompetenci. Ne že se vláda zbaběle schovává za nějaký soukromý subjekt...

0 0
možnosti

P88e68t64r 14B94u47r44i60a55n

18. 3. 2022 15:53

Osobně jsem se s tím setkal. Náš vedoucí v práci mi ukazoval foto v mobilu vnitřku kontejneru narvaného jednorázovými balíčky obědů k rychlému ohřátí v mikrovlce. Prý takto si Ukrajinci váží naši pomoci. Rovnou to vyhazují a jdou se najíst do restaurace.

Stačili mi tři logické poznámky a zase to sbalil a pakoval se.

2 0
možnosti

Víme, že Ukrajince bez víz už bere i Británie, prý i Španělsko a Portugalsko. Jde o to, kam kdo chce a zda má peníze na to se tam dostat. Tady zřejmě zůstanou ti, kteří už nemají na letenky, nemají na Západě příbuzné, kamarády...nebo ti, co si dělají naděje, že se brzy vrátí na východ.

0 0
možnosti

Lež je vždycky lež a pravda je pravda. Jenže život není matematika. S informacemi hrajeme tichou poštu. I mozek přímého svědka si je upraví dle svého světonázoru.

Ukrajina je jasná, agresor je jasný. Ale kdo si myslí, že Rusko má patent na propagandu, lži a polopravdy, je naivní. Propaganda je důležitá pro morálku, tak ji šíří i Ukrajina a její spojenci.

Sláva Ukrajině, ale hlavně brzký mír Ukrajincům. V

1 0
možnosti
Foto

J64a31n 13Š78i22k

18. 3. 2022 13:20

Jel jsem po dálnici a po ní konvoj luxusních aut z Ukrajiny, zase tak špatně se tam nemají, proč jim dávat příspěvky. To mi řekla minulý týden známá. Za týden jiný člověk to samé. No, asi jeli po stejné dálnici v ten samý den, řekl jsem si a druhý den si přečetl to samé kdesi na FB od jiné osoby. Za sebe nechápu co je špatného na tom, když má Ukrajinec drahé auto nebo mobil a když utíká před válkou je někomu podezřelý. Více je však fascinující to, že si někdo někde přečte nějaký blábol o dálnici plné luxusních aut Ukrajinců pak s tím tak ztotožní, že sám věří tomu, že po té dálnici jel také :-):-):-). Hezký den

10 0
možnosti
Foto

R50o23m85a33n 17K90o38z65e89l

19. 3. 2022 12:01

Já jsem si vzpomněl na jakési řetězové emaily při prezidentských volbách..kdekdo o nich mluvil, že poškozují Drahoše, ale sám jsem žádný takový email nedostal a ani nikdo v mém okolí ho nedostal....všichni o nich mluvili, ale na vlastní oči ho nikdy nikdo neviděl.

0 0
možnosti

vcera jsem ve zpravach zahledl, jakym zpusobem Putin instruuje ke komunici s temi, kteri nechteji rezim respektovat

"jsou to musky, ktere vam vleti do pusy. a takovou musku staci vyplivnout"

takze: zadna diskuze - vyplivnete je

pak nemohou zdejsi zastanci Ruska a Putina namitat nic proti tomu, pokud budou "vyplivnuti" - jde o dokazatelne putinovskou metodu

ja takovym skupinam lidi rikam chamrad

Vam ze text diky, slava [UA] a podekovani nasi soucasne vlade za kroky, ktere cini

9 0
možnosti
Foto

R^ Moc dobře napsáno. Díky.

7 0
možnosti
Foto

Významná část naší politické reprezentace se probudila a souhlasí s omezením přístupu ke zdrojům desinformací a lží. Muselo však dojít k válce na Ukrajině, které předcházela dlouholetá desinformační příprava.

Reliktem této desinformační války je hlava našeho státu. Miloš Zeman se, jako by v souladu s Putinem, dopustil skandálního činu, když s pomocí české justice "odhalil" v osobnosti Ferdinanda Peroutky člověka fascinovaného nacismem.

Vítězové posledních voleb by měli jednoznačně toto lidské selhání i selhání české justice pravdivě pojmenovat a dát tím našim občanům jasný vzkaz o své vůli hájit am kultivovat naši demokracii. Je to morální dluh, který by v době pomoci Ukrajině neměl být zbaběle oslyšen. Naši občané nepomáhají Ukrajincům jen proto, že ji potřebují. Také proto, že chtějí žít v bezpečné. S politiky, kteří mají dost vůle hájit jejich svobodu a práva. Nikoli s kolaboranty, kteří jsou ochotni tolerovat hanobení člověka dvakrát vězněného v koncentračním táboře, později znovu hanobeného bolševiky. Tři Peroutkovy články, jimiž Hrad obhajoval prezidenta i soudní plichtu, by gramotní senátoři i poslanci měli umět přečíst a pochopit tu demagogii, s níž byly jejich obsahy účelově zneužity.

3 0
možnosti
Foto

Pardon, vypadlo mi slovo: že pomoc potřebují

0 0
možnosti

R^

Našla by se cestovka, která by všem závistivcům zajistila zážitkový zájezd do Kyjeva nebo Charkova?

Tam by je vysadila a až se nějak dostanou zpět do Prahy, obdrží dar 5000 korun.

9 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 478x
Jsem senátorem za ODS ve volebním obvodu č. 78 Zlín. Jsem otcem tří synů a nechci, aby žili v zemi, kde dnes znamená pořád včera. Mým cílem je lidem ukázat jiné pohledy na naši minulost, současnost i budoucnost. Chtěl bych, aby lidé pochopili, že mít jiný názor, je poučné a ne nepřátelské, ale také aby věděli, že lež není jiným názorem, na který mají v demokracii výsostné právo.

Seznam rubrik